مخالفت مجلس با تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت علوم

کد خبر: ۷۶۹۵۱۹
| |
1807 بازدید

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت علوم در زمان تصدی دکتر فرهادی مخالفت کردند.

به گزارش ایسنا، گزارش تحقیق و تفحص از وزارت علوم در دوران تصدی دکتر فرهادی در دستور کار جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

این تقاضا پیش از این در کمیسیون آموزش مورد مخالفت قرار گرفته بود.

نصرالله پژمان‌فر به عنوان متقاضی این تحقیق و تفحص گفت که یکی از موارد مطروحه در این تحقیق و تفحص موضوع مدرک رییس جمهور است و سوالاتی در این باره مطرح است که آیا مسیر قانونی در این زمینه طی شده و کپی‌برداری صورت گرفته یا خیر؟

در ادامه گزارش کمیسیون آموزش مبنی بر رد تقاضای تحقیق و تفحص به رای نمایندگان گذاشته شد که نمایندگان با ۱۲۲ رای موافق، ۶۸ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از مجموع ۲۲۸ نماینده حاضر با نظر کمیسیون موافقت کردند و بنابراین تقاضای تحقیق و تفحص با مخالفت نمایندگان از دستور کار مجلس خارج شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت