صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فيروز كريمي: به AFC، فيفا و دادگاه عالي ورزش هم شكايت می‌كنم!

بايد اين احترام دو طرفه باشد. امروز به صورت شفاف اعلام نشده كه منظور از اين ايده (اجراي منشور اخلاقي) چيست و چه كسي به صورت تفكيكي چه كاري انجام داده است. چه گناهي را در حريم فوتبال مرتكب شده‌ايم كه ما را جزو منشوري‌ها قرار داده‌اند. اگر هم به دليل مسايل شخصي اين كار را انجام داده‌ام كه تكليف مشخص است.
کد خبر: ۷۶۹۲۰
| |
2195 بازدید

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان از شكايت خود عليه‌ي مسوولان سازمان ليگ به ديوان عدالت اداري خبر داد و گفت كه به زودي راي اين ديوان صادر خواهد شد.

فيروز كريمي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره‌ي دعوت كميته‌ انضباطي از او گفت: اين دعوت به خاطر شكواييه‌اي بود كه من ارايه كرده بودم و دوشنبه براي پيگيري اين شكايت به فدراسيون فوتبال خواهم رفت. به غير از اين من به ديوان عدالت اداري هم شكايت كرده‌ام و اين ديوان به زودي راي خود را صادر خواهد كرد.

وي در پاسخ به اين سوال كه برمبناي چه چيزي از مسوولان سازمان ليگ شكايت كرده‌ايد، گفت: به دليل اينكه آنها به صورت كتبي چيزي به من نداده بودند، قاضي اعلام كرد كه براساس گفته‌هاي تلويزيوني عزيزمحمدي و عليپور اقدام خواهد كرد. ضمن اينكه من تمامي مدارك و مستندات خود را براي ارايه به AFC، فيفا و دادگاه عالي ورزش! از طريق دارالترجمه ترجمه كرده‌ام و از طريق يكي از دوستانم با اين سه نهاد ارتباط‌هايي برقرار كرده‌ام اما، به دليل اينكه كفاشيان اعلام كرده كه به اين مساله رسيدگي مي‌كند، فعلا آن را مسكوت نگه مي‌دارم اما، اگر به اين موضوع رسيدگي نشود قطعا آن را به جريان خواهم انداخت و به اين نهاد‌ها هم شكايت خواهم برد.

كريمي افزود: اين همان برخورد قانوني و شديدي است كه بعضي دوستان قياس به نفس كردند و فكر كردند برخورد شديد حتما بايد در انظار عمومي و در وسط ميدان باشد. همچنين از طريق مقام قضايي از باب تفتيش در زندگي شخصي شكايت كرده‌ام و شهودم را هم براي شهادت برده‌ام.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به موضع‌گيري برخي نمايندگان مجلس با مجلس شوراي اسلامي هم رايزني داشته‌ايد، گفت: اين كار را انجام داده‌ام و با مقامات عالي‌رتبه هم رايزني كرده‌ام. طي هفته‌هاي آينده هم خدمت سعيدلو خواهم رفت و به او توضيحاتي خواهم داد. حتي به ديدار رييس شوراي عالي ورزش (احمدي‌نژاد) خواهم رفت و اطمينان دارم كه او با سعه‌ي صدر اين موضوع را بررسي خواهد كرد و دستورات موكد را صادر مي‌كند.

سرمربي داماش با بيان اينكه براي تمامي زحمت‌كشان فوتبال احترام قائلم گفت: بايد اين احترام دو طرفه باشد. امروز به صورت شفاف اعلام نشده كه منظور از اين ايده (اجراي منشور اخلاقي) چيست و چه كسي به صورت تفكيكي چه كاري انجام داده است. چه گناهي را در حريم فوتبال مرتكب شده‌ايم كه ما را جزو منشوري‌ها قرار داده‌اند. اگر هم به دليل مسايل شخصي اين كار را انجام داده‌ام كه تكليف مشخص است.

كريمي افزود: اگر به خاطر مسايل فوتبالي است بايد بگويند كه كجا و با چه شرايطي اسم‌مان را در اين فهرست قرار داده‌اند. به كميته‌ي برگزاري مسابقات مراجعه كرده‌ام و از آنها خواستم عدله‌ي خود را ارايه دهند. پس از اينكه چيزي دستگيرم نشد، ملاحي واسطه شد. قرار شد ملاحي تمامي موارد را به همراه مصاحبه‌هاي من كه به صورت CD درآمده و تعداد نامه‌هايي كه به باشگاه ارسال شده را دريافت كند. ملاحي كه عضو هيات رييسه‌ي سازمان ليگ است، در زماني كه نامه‌ي كميته‌ي مسابقات آمده مدير باشگاه من بوده است. اگر اين نامه آمده چرا او اعلام نكرده و اگر نامه‌اي وجود ندارد، چرا اسم من را آورده‌اند. اگر من در حريم فوتبال مشكلي داشته‌ام، آماده‌ام كه آنها اعلام كنند و من قطعا هرگونه جريمه‌اي را مي‌پذيرم و آماده‌ي هرگونه برخورد قانوني هستم اما، اگر من كاري را به خلاف انجام نداده‌ام انتظار دارم كه فدراسيون فوتبال برخورد كند در غير اين صورت خودم برخورد شديدي خواهم كرد.

كريمي درباره‌ي ديدار تيمش برابر فولادگستر تبريز گفت: از شانس بد ما تمامي تيم‌هاي همگروه حريفان قدرتمند هستند. هفته‌ي گذشته پس از دو، سه هفته ناكامي فولاد گستر را كه از قوي‌ترين تيم‌هاي گروه بود، شكست داديم. وجود ستاره‌هايي همچون انصاريان، خطيبي و آقايي باعث آزار تيم ما شد اما، با نتيجه‌اي كه كسب كرديم، به كورس مدعيان بازگشتيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه گفته بوديد پس از بازي با فولادگستر جواب محمد مايلي‌كهن را مي‌دهيد، گفت: ما به عنوان كساني كه از باشگاه‌هايمان پول مي‌گيريم، وظيفه داريم كه درصدد ارتقاي تيم‌مان حركت كنيم. براي من قابل قبول نيست كه تيمم ضعيف باشد به همين خاطر به تيمم چسبيده‌ام. برايم شرم آور است كه تيمم بخواهد پايين جدول باشد. اين براي من ننگ است. اعتقادم اين است كه اگر من خوب نتيجه نگيرم، ديگر به من توپ نمي‌دهند و اين توانايي ديگران است كه حتي اگر وقتي نتيجه هم نگيرند، تيمي براي مربيگري دارند. هيچ وقت با رابطه تيم‌داري نكرده‌ام. اعتقاد شخصي‌ام اين است كه اگر پولي از اين راه بدست بيايد، حلال نيست. اگر جايي ضعيف بودم و اخراج شدم بايد به تعداد بازي‌هاي باقي مانده پولم را پس بدهند. همين بي‌لياقتي‌ها و بي‌كفايتي‌ها و برخورد نكردن‌هاست كه فوتبال ما را به اينجا رسانده است. در فوتبال ما شايسته سالاري جايي ندارد.

كريمي ادامه داد: در فوتبال ما مي‌بينيم كساني كه رزومه دارند و كارنامه‌ي موفقي داشتند، تيم داري مي‌كنند و كساني هم كه ركورددار سقوط تيم‌هايشان هستند فعاليت مي‌كنند. اين است كه فوتبال ما ضعيف شده است. من اعتقاد دارم كه اخلاقيات بايد اصل باشد. مراجع مربوطه نظير كميته‌ي انضباطي، ستاد مبارزه با دوپينگ و كميته‌هاي فرهنگي بايد به موارد اخلاقي رسيدگي كنند. اين مراجع در چارچوب حريف فوتبال نبايد اجازه‌ي هرگونه فعاليت غير اخلاقي را بدهند. نه به خودم اجازه مي‌دهم وارد زندگي شخصي كسي شوم و نه به احدي اجازه مي‌دهم كه در زندگي شخصي‌ام دخالت كند.

وي در پايان از مسعود عنايت، مسوولان ورزشگاه سردار جنگل رشت و همچنين قاسمي رييس شوراي شهر و فريدوني شهردار گيلان قدرداني كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟