تعداد بازدید : 9890
کد خبر:۷۶۷۰۵۳
کد خبر:۷۶۷۰۵۳
21637 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ | ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
22 January 2018
ته چین؛

طرز تهیه کباب برگ

احتمالاً در زمان پختن کباب برگ در نهایت با یک کباب سفت مواجه شده‌اید و حتی بسیاری از رستوران‌های مشهور از سرو کباب برگ نرم و خوش طمع عاجزند؛ اما چرا؟ دستور پخت کباب برگ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرابگیرید. در حین این آموزش، تکنیک‌های نظیر قبضه کردن گوشت را نیز فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.