صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گازگرفتگی دسته‌جمعی دانش‌آموزان

کد خبر: ۷۶۶۷۴۵
| |
2266 بازدید

مدیر آموزش و پرورش منطقه تبادکان مشهد، آخرین جزئیات حادثه گازگرفتگی دسته‌جمعی دانش‌آموزان در حوالی مشهد را تشریح کرد و گفت: حال مصدومان رضایت‌بخش است و 21 دانش‌آموز ترخیص شدند.

به گزارش جام جم، به نقل از روابط‌عمومی آموزش و پرورش خراسان‌رضوی، علی ابری اظهار کرد: این حادثه پیش از ظهر امروز در یکی از کلاس‌های دبیرستان دوره اول نجبیه واقع در روستای کورده رخ داد که 23 دانش‌آموز توسط اورژانس به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شدند.

وی افزود: 21‌ نفر از دانش‌آموزان به دلیل مساعد بودن وضعیت عمومی‌شان ترخیص و تنها دو دانش‌آموز دیگر به دلیل سابقه عوارض قلبی و تنفسی بنا به تشخیص تیم پزشکی تحت نظر هستند.

مدیر آموزش و پرورش منطقه تبادکان مشهد با اشاره به نوساز بودن ساختمان خیر‌ساز این دبیرستان گفت: بررسی‌های اولیه نشان‌دهنده وقوع پدیده وارونگی به دلیل استفاده از دودکش تنوری بوده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟