صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کارشناس داوری:پنالتی استقلال اشتباه بود امابایدتکرارمی شد

کد خبر: ۷۶۵۸۶۴
| |
5209 بازدید
|
۱

کارشناس برجسته داوری فوتبال ایران معتقد است اشکان خورشیدی در دیدار استقلال برابر پدیده اشتباه بزرگی داشت و زمین خوردن مدافع استقلال را خطا دید و به اشتباه اعلام پنالتی کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، سعید مظفری زاده در رابطه با کارشناسی داوری دیدار تیم های استقلال و پدیده گفت: در دقیقه 71 مدافعان پدیده بدون خطا توپ بهنام برزای را در محوطه جریمه از او گرفتند که داور به درستی اعلام ادامه بازی کرد.
در ادامه همین صحنه تکل بی پروای مجیدحسینی در میانه های زمین به درستی با کارت زرد داور روبرو شد. در دقیقه 82 بهنام برزای که سعی داشت با دست توپ را وارد دروازه پدیده کند به درستی با کارت زرد داور روبرو شد.

در دقیقه 85 اشکان خورشیدی اشتباه تاثیرگذاری مرتکب شد و زمین خوردن نورافکن در درون محوطه پدیده را به اشتباه خطای پنالتی اعلام کرد اما همین پنالتی اشتباه نیز حین زدن با خطای بازیکنان پدیده که زودتر به محوطه جریمه آمدند روبرو شد و داور باید این پنالتی اشتباه را تکرار می کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۲۹
حق بهحقداررسیدوبس !
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟