بازار اوراق مسکن؛ حرکت آرام «تسه»ها

دیروز اوراق تسهیلات مسکن اسفند94 (تسه9412) با رشد یک درصدی به قیمت 73 هزار و 683 تومان معامله شدند.
کد خبر: ۷۶۲۰۷۱
| |
4505 بازدید

دیروز اوراق تسهیلات مسکن اسفند94 (تسه9412) با رشد یک درصدی به قیمت 73 هزار و 683 تومان معامله شدند.

در شرایط کنونی نرخ سود واقعی وام در سطح 6/ 21 درصد قرار گرفته است. با وجود روند کم‌نوسان «تسه»ها در آذر در سطح 74 هزار تومانی، از ابتدای دی کاهش تقاضا روند نزولی قیمت اوراق تسهیلات مسکن را رقم زد. به صورتی که قیمت اوراق سومین هفته افت متوالی را پشت سر گذاشت و در نیمه اول دی به میانگین ۷۳ هزار و ۴۴۵ تومان رسید.

با وجود رشد ۱۵ درصدی قیمت مسکن در تهران در آذر نسبت به دوره مشابه سال گذشته، اما همچنان، ۵۰ درصد از تقاضا واحدهای ۵۰ تا ۹۰ متری است. همچنان برخی کارشناسان با کند بودن خروج ساخت و ساز از رکود و پایین بودن قدرت خرید متقاضیان، همچنان معتقدند خروج مسکن از رکود زمان‌بر است.

منبع: دنیای اقتصاد

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت