صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش مرادی به ضیافتش برای خریدن رای

کد خبر: ۷۶۱۹۹۰
| |
3827 بازدید

رییس فدراسیون وزنه برداری به برخی اخبار حاشیه ای پیرامون انتخابات کمیته ملی المپیک واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که دیروز مهلت ثبت نام از کاندیداهای کمیته ملی المپیک به اتمام رسید، امروز برخی از رسانه ها از برنامه یکی از نامزدهای پست دبیرکلی برای گرفتن رای از اعضای مجمع خبر دادند. اعضای مجمع به جلسه ای پیرامون انتخابات کمیته ملی المپیک توسط رییس فدراسیون وزنه برداری دعوت شده بودند. علی مرادی که برای دبیرکلی نامزد شده، به صورت شفاف در گفت و گو با "ورزش سه" پیرامون شائبه های مطرح شده صحبت کرد.

 مرادی درباره ضیافتی که گفته می شود عصر امروز قرار بود به دعوت او برگزار شود، گفت: من به صورت شفاف و علنی می گویم که من از اعضای مجمع خواستم تا در جلسه ای شرکت کنند تا نظرات خود را پیرامون انتخابات پیش رو به اشتراک بگذارند. این جلسه هم اندیشی اتفاقا برخلاف جهت مهندسی شدن انتخابات بود که در هفته های اخیر توسط برخی از رسانه ها مطرح شده است.

 وی در واکنش به اینکه برخی روسای فدراسیون ها حاضر به شرکت در این جلسه نشدند، عنوان کرد: برخی از دوستان اعلام کردند تشکیل این جلسه و هم اندیشی به صورت گروهی شاید حساسیت هایی ایجاد کند. حق هم داشتند و من هم پذیرفتم. درست نیست که چنین بحث هایی مطرح شود و انتخابات پیش رو را تحت تاثیر قرار دهد. مرادی در پایان گفت: من با برنامه به انتخابات کمیته ملی المپیک وارد شدم و از نظر من در بخش روابط بین الملل اقدامات زیادی لازم است صورت بگیرد. البته جا دارد از مسئولان فعلی کمیته تشکر کنم که فضایی را ایجاد کردند که انتخابات به موقع برگزار شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟