هديه ويژه شفر به آذربايجان روي پيراهن

کد خبر: ۷۶۱۷۳۱
| |
6450 بازدید

سرمربی استقلال پیش از بازی با تراکتورسازی پیراهنی به هواداران تراکتورسازی نشان داد که برای هواداران این تیم نامفهوم بود.

به گزارش تابناك ورزشي، شفر زمای که وارد زمین یادگار شد سمت هواداران تراکتورسازی رفت و پیراهنی را به آنها نشان داد که باعث شد آنها او را تشویق کنند؛ ولی این صحنه از دید عکاسان حاضر در استادیوم پنهان ماند.

شفر در مورد این پیراهن گفت: قبل از اینکه بازی شروع شود، به سمت هواداران تراکتورسازی رفتم و پیراهن خودم که روی آن نوشته شده بود "یاشاسین آذربایجان" را به آنها نشان دادم؛ اما آنها احتمالا نتوانستند پیراهن من را ببینند. من می خواهم از هواداران تبریز تعریف و تمجید داشته باشم و مطمئنا آنها نتوانستند پیراهن من را بخوانند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت