مواد لازم:یک سوم پیمانه روغن‌زیتون فرابکریک قاشق غذاخوری آبلیمویک قاشق غذاخوری جعفری ریز خورد شده تازهیک حبه سیر ریز خورد شدهیک قاشق چای‌خوری ریحان خشک‌شدهیک قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاهو نصف قاشق چای‌خوری نمکدو فیله 170 گرمی تیلاپیایک انبه بزرگنصف یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز ریز خورد شدهیک قاشق غذاخوری گشنیز تازهیک فلفل هالاپینودو قاشق غذاخوری آب لیمو شیرازی تازهیک قاشق غذاخوری آب لیموی تازهنمک و فلفل به میزان دلخواه