صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نماینده مجلس پیگیر مشکل منشوری!

این روزها علی‏الظاهر مردم مشهدی مطالباتی مهم‏تر از تایید فرهاد کاظمی برای حضور در لیگ برتر ندارند که این نماینده محترم اینچنین پیگیر است.
کد خبر: ۷۶۰۶۹
| |
2078 بازدید

امشب نشست ويژه‌اي براي رسيدگي به وضعيت سرمربي ابومسلم در فدراسيون فوتبال برگزار مي‌شود.

غلامرضا اسدالهي؛ نماينده مردم خراسان در مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: امشب نشستي در فدراسيون فوتبال با حضور مهدي تاج و عزيز محمدي در مورد فرهاد كاظمي برگزار خواهيم كرد تا به مسئله اين مربي رسيدگي شود و انشاا... اين مشكل حل خواهد شد.

عضو هيات رئيسه فراكسيون ورزش مجلس شوراي اسلامي در مورد اينكه انتظار رفتار فراقانوني از فدراسيون براي بخشش فرهاد كاظمي دارد يا نه گفت: من پيش ‌داوري نمي‌كنم و بايد اين موضوع را به طور دقيق بررسي كنيم.

فرهاد كاظمي از سوي سازمان ليگ با محروميت مواجه شده است و اين سازمان حاضر به صدور كارت مربيگري براي سرمربي ابومسلم نيست.

این روزها علی‏الظاهر مردم مشهدی مطالباتی مهم‏تر از تایید فرهاد کاظمی برای حضور در لیگ برتر ندارند که این نماینده محترم اینچنین پیگیر است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟