مهدی طارمی ترانسفر به لیگ بلژیک را هم نپذیرفت

کد خبر: ۷۶۰۵۰۲
| |
4677 بازدید
|
۲

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که مدعی بود می خواهد راهی اروپا شود، می گوید قصد رفتن به لیگ بلژیک را ندارد.

به گزارش تابناک ورزشی، مهدی طارمی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرده که قصد تمدید قرارداد با پرسپولیس ندارد و می‌خواهد لژیونر شده و بازی در تیم‌های خارجی به خصوص در اروپا را تجربه کند. در حالی که صحبت از رفتن این بازیکن به تیمی از قطر شنیده می‌شود اما طارمی بعد از رد پیشنهاد عرب ها، پیشنهادی هم از لیگ بلژیک داشت که آن را نپذیرفت.

از طرف دیگر تیم الغرافه به صورت جدی خواهان طارمی شده و حتی درخواست رسمی خود را به باشگاه پرسپولیس هم اعلام کرده است و به همین دلیل این تیم قطری در صورتی که بتواند شرایط را فراهم کند مقصد بعدی بازیکن ملی‌پوش پرسپولیس خواهد بود مگر اینکه مشتری دیگری برای این آقای گل دو فصل اخیر لیگ ایران پیدا شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
حمید کلباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
حتما خیریتی در کاره!
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
اینم دگه خیلی داره لوس میشه
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت