میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هلاکت امیر جدید داعش در شمال شرق بعقوبه

کد خبر: ۷۶۰۴۷۱
| |
4884 بازدید

کمیته امنیتی شورای استانداری دیالی از هلاکت امیر جدید داعش در شمال شرق بعقوبه و نابودی ۳ پایگاه این گروه تروریستی خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از سومریه نیوز، صادق الحسینی رئیس کمیته امنیتی شورای استانداری دیالی اعلام کرد که گروه تروریستی داعش امیر جدید خود را در منطقه نفت خانه واقع در ۹۰ کیلو متری شمال شرق بعقوبه به دنبال یک عملیات مهم که توسط جنگنده های ارتش عراق صورت گرفت از دست داد.

وی در ادامه افزود:تلاش های اطلاعاتی نیروهای عراقی باعث شده تا گروه تروریستی داعش طی چند ماه گذشته متحمل شکستهای زیادی شود.این نیروها توانستند ۳ پایگاه داعش را در مناطق وادی ثلاب و حاوی العظیم از بین ببرند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت