صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مديركل تعان استان تهران خبر داد: حداكثر هزينه ساخت مسكن به شيوه سنتي متري 250 هزار تومان.

پرداخت وام 20 میليونی به تعاوني‌هاي صنعتي‌ساز

محمود حيدري ـ مديركل تعاون استان تهران ـ با بيان اينكه از زمان شروع پروژه مسكن مهر هزينه ساخت و ساز پايين آمده است به خبرنگار ايسنا گفت: طبق نظر وزير مسكن و شهرسازي آن دسته تعاوني‌هايي كه به شيوه صنعتي سازي روي بياورند و قراردادهايي در اين راستا منعقد كنند مي‌توانند تا سقف 20 ميليون تومان وام بگيرند.
کد خبر: ۷۶۰۰۲
| |
4335 بازدید
در حال حاضر ساخت و ساز به شيوه صنعتي‌سازي و سنتي‌سازي متفاوت است و طبق اعلام نظر وزارت مسكن و شهرسازي تعاوني‌هايي كه براي شيوه صنعتي سازي قرارداد منعقد كنند، مي‌توانند تا سقف 20 ميليون تومان وام بگيرند.

محمود حيدري ـ مديركل تعاون استان تهران ـ با بيان اينكه از زمان شروع پروژه مسكن مهر هزينه ساخت و ساز پايين آمده است به خبرنگار ايسنا گفت: طبق نظر وزير مسكن و شهرسازي آن دسته تعاوني‌هايي كه به شيوه صنعتي سازي روي بياورند و قراردادهايي در اين راستا منعقد كنند مي‌توانند تا سقف 20 ميليون تومان وام بگيرند.

وي حداكثر هزينه ساخت به شيوه سنتي را متري 250 هزار تومان و به شيوه صنعتي را 350 هزار تومان اعلام و اظهار كرد: در روش سنتي سازي كه هزينه‌ها پايين است آن چيزي كه معمول و استاندارد ساخت است بين 240 هزار تومان تا 250 هزار تومان متري و در روش صنعتي سازي نيز بين 300 هزار تومان تا 350 هزار تومان است و بالاتر از اين ارقام توجيه ندارد.

حيدري در عين حال تصريح كرد: طبيعي است كه هر ساخت و ساز هزينه خواست خود را مي‌طلبد ممكن است فردي بخواهد واحد مسكوني خود را با مصالح و نماي خاصي بسازد كه طبعا هزينه بيشتري نياز دارد. با اين حال بسياري از پيمانكاران آمادگي خود را براي ساخت و ساز با متري 240 هزار تومان تا 250 هزار تومان اعلام كرده‌اند.

او در بخش ديگري از سخنان خود به مقايسه مزيت واگذاري زمين به گروه‌هاي چند نفره با تعاوني‌هاي مسكن اشاره كرد و گفت: تفاوت واگذاري زمين به تعاوني‌هاي مسكن مهر با واگذاري زمين به گروه‌هاي سه تا پنج نفره در اين است كه تعاوني‌هاي مسكن به دليل بالا بودن جمعيت و تعداد اعضاي خود سازمان يافته‌تر عمل مي‌كنند و معمولا دغدغه‌هاي گروهاي كوچك را در بحث پيگيري پرونده‌ها ندارند.

حيدري ادامه داد: اخيرا در جلسه‌اي كه در شوراي عالي مسكن برگزار شد انجمن انبوه‌سازان سنتي و صنعتي، سازمان نظام مهندسي و انجمن كاردانان فني استان را دعوت كرديم و همه آنها بلا استثنا تاكيد بر سرعت و كيفيت كار تعاوني داشتند. چرا كه تشكل تعاوني از نگاه آنها سازمان يافته‌تر است و معتقدند كه افرادي كه در راس كار قرار مي‌گيرند بهتر مجامع را مديريت مي‌كنند.

مديركل تعاون استان تهران در پايان موضوع نظارت بر تعاوني‌ها را از جمله موضوعاتي به شمار آورد كه سال‌هاي گذشته مغفول مانده است و گفت: فلسفه وجودي وزارت تعاون و اداره كل تعاون نظارت بر حسن اجراي قوانين در تعاوني‌هاست تمام تلاش وزارت تعاون و ادارات كل تعاون اين است كه نظارت بر تعاوني‌ها به ويژه تعاوني‌هاي مسكن مهر به نحو شايسته اعمال شود و حقوق اعضاي اين تعاوني‌ها مورد اجحاف و سوء استفاده قرار نگيرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۱۶
سلام.
چرا تعاونی ها؟؟؟
در ایران به علت نداشتن آموزش کافی از دوران دبستان و حتی در دانشگاه امکان کار کردن گروهی مشکل می باشد.
چه بهتر بود به جای وام فقط به تعاونی ها به شرکت های با مسئولیت محدود نیز وام تعلق می گرفت و در عوض حساسیت بیشتر را در مورد به کار گیری مناسب سرمایه ها به خرج می دادند.
در چه کاری می توان در این کشور با 20 میلیون انجام داد تا بتوان حداقل دستمزد را برای 7 نفر کسب کرد؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟