صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آموزش و پرورش در اصلاح آئین‌نامه‌ اردوهای دانش آموزی کوتاهی می‌کند

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به واژگونی مینی‌بوس حامل دانش‌آموزان در شهرستان قاین، گفت: متاسفانه آموزش و پرورش اصلاح آئین‌نامه‌ و دستورالعمل‌های اردوهای دانش‌آموزی را به تاخیر انداخته است.
کد خبر: ۷۵۹۸۸۳
| |
3168 بازدید

 

داوود محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به واژگونی مینی‌بوس حامل دانش‌آموزان در شهرستان قاین و هم‌چنین تصادفات زنجیره‌ای اتوبوس‌های حامل دانش‌آموزان در اردوهای مدارس، گفت: متاسفانه آموزش و پرورش اصلاح آئین‌نامه‌ و دستورالعمل‌های اردوهای دانش‌آموزی را به تاخیر انداخته که همین کوتاهی باعث بروز چنین اتفاقاتی شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آموزش و پرورش باید هرچه سریع‌تر این آیین‌نامه را به مجلس ارائه دهد تا مورد بررسی قرار گیرد؛ اقداماتی که باید در این زمینه از سوی این وزارتخانه صورت گیرد با تعلل همراه بوده است.

وی با انتقاد از کم‌کاری آموزش وپرورش در تنظیم اصلاح آئین‌نامه اردوهای مدارس، گفت: این موضوع با جدیت در این وزارتخانه پیگیری نمی‌شود؛ نمایندگان مجلس در این زمینه به آنها تذکرات لازم را داده‌اند و منتظر تحقق این مهم هستند.

به گزارش خانه ملت، امروز در پی واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس حامل دانش‌آموزان در شهرستان قاین بعد از چاهک دوسویه به سمت روستای آلونک، تاکنون 10 نفر از دانش‌آموزان مصدوم شدند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟