حمله به کلیسایی در جنوب قاهره

کد خبر: ۷۵۹۶۶۰
| |
3266 بازدید

حمله تروریستی به یک کلیسا در جنوب پایتخت مصر به کشته شدن سه نفر منجر شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از الجزیره، پلیس مصر اعلام کرد حمله تروریستی به کلیسایی در منطقه حلوان جنوبی در قاهره به کشته شدن سه نفر منجر شد.

اسپوتنیک نیز به نقل از یک منبع در اداره امنیت قاهره از وقوع یک انفجار دوم در نزدیکی کلیسایی در منطقه «اطلس» در منطقه «حلوان» در حومه جنوبی قاهره خبر داد. به گفته این منبع، «این حمله در یکی از اماکن متعلق به مسیحیان قبطی در کنار یک کلیسا رخ داد و به کشته شدن یک تن و مجروحیت یک فرد دیگر انجامید. این منبع گفته است که این حمله از سوی دو فرد موتورسوار انجام شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت