هشدار پلیس فتا درباره زلزله اخیر

کد خبر: ۷۵۹۱۱۱
| |
4652 بازدید

پلیس فتا اعلام کرد با افرادی که بخواهند با ایجاد شایعه از زلزله در فضای مجازی آرامش جامعه را برهم بریزند، برخورد خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، در پی وقوع زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در مرز دو استان تهران و البرز، پلیس فتا به افرادی که ممکن است قصد داشته باشند همچون زمین‌لرزه قبلی با حاشیه‌سازی و ایجاد شایعه آرامش مردم را به خطر بیندازند، برخورد خواهد کرد.

این پلیس از شهروندان خواسته است که اخبار را از رسانه‌های رسمی و معتبر پیگیری کرده و به خبرهایی که از قول منابع ناشناس در فضای مجازی منتشر می‌شود توجه نکنند چراکه بسیاری از این افراد سودجویانی هستند که می‌خواهند با سوءاستفاده از زلزله اخیر مخاطبان و دنبال‌کننده‌های صفحات و کانال‌های خود را افزایش دهند.

چندی پیش و پس از وقوع زمین‌لرزه هفته گذشته در تهران پلیس فتا اعلام کرده بود که بیش از ۲۰ شایعه‌ساز زلزله در فضای مجازی را شناسایی و به پلیس فتا احضار کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت