صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جوش شیرین می‌زنید منتظر دادگاه باشید

کد خبر: ۷۵۸۸۰۵
| |
4557 بازدید
|
۶

یک کارشناس سازمان غذا دارو گفت: استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرایند بازرسی، نانی به‌دست کارشناسان سازمان غذا و دارو برسد که حاوی جوش شیرین باشد تولیدکنندگان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

یوسف رمضانی مدیر غذا و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفت‌و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس، گفت: مصرف نان در کشور ما با توجه به فرهنگ، رسوم و عادات غذایی مناطق مختلف کشور صورت می‌گیرد. اما اصولا از طرف کارشناسان سازمان غذا و دارو و متخصصان تغذیه مصرف نان سبوس‌دار به مردم جامعه توصیه می‌شود.

وی افزود: با توجه به وضعیت تولید گندم در کارخانجات سازمان غذا و دارو از نانوایی‌ها و کارخانجات تولید آرد تقاضا کرد که میزان سبوس در آرد تولید شده در حداکثر مقدار قرار داشته باشد تا نان سبوس‌دار به دست مردم برسد.

این کارشناس سازمان غذا و دارو گفت: وقتی صحبت از نان سبوس‌دار می‌شود منظور این است که آرد از سبوس گندم بیشتری برخوردار باشد و حداکثر 7 درصد از سبوس گندم از نان گرفته شود که به این نوع آرد 7 درصد گفته می‌شود که این عدد با توجه به میزان سبوس در آرد متفاوت است.

رمضانی ادامه داد: با توجه به اینکه سبوس نان از ویتامین‌های مختلفی برخوردار است برای سلامت بدن مفید است و نانوایی‌ها باید توجه داشته باشند که از آرد دارای سبوس بیشتر استفاده کنند.

وی درخصوص افزودن جوش شیرین به نان توضیح داد: از نظر ضوابط و قوانین نانوایی‌ها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و فقط می‌توانند با استفاده از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند.

رمضانی تصریح کرد: جوش شیرین باعث ایجاد یک فرایند مصنوعی تخمیر در نان می‌شود که این موضوع می‌تواند باعث ایجاد عوارضی برای بدن از جمله سوء هاضمه شود.

وی افزود: استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرایند بازرسی نانی به‌دست کارشناسان سازمان غذا و د ارو برسد که حاوی جوش شیرین باشد تولیدکنندگان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۶
مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۵
یه سر بیاین عسلویه میفهمید این حرفها فقط شعار . اینجا به جوش شیرین یکم ارد اضافه میکنن تا بلعکسش .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۵
خب نانوایی محل ما داره جوش شیرین به نان تافتون میزنه چطور میخواهید جلوشون بگیرید ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۵
والله نانوايي هايي كه ساعت 6:30 از خواب بلند ميشوند و 6:45 نون از تنور بيرون مياد فكر كنم با گوني از جوش شيرين استفاده ميكنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۵
همش تهدید همش تهدید خسته کننده
ببینید ریشه مشکل کجاست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۵
مگر ما برای یک کبودی 3 روزه دیه نداریم؟ چرا برای جوش شیرین دیه نداریم؟
باید دادگاه ضرر جسمی را برای تعداد نان احتمالی و افراد در مدت زمان حساب کرده به حساب وزارت بهداشت یا خزانه دیه از نانوا بگیرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۴ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۵
جوهر قند چی؟؟؟مجازه؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار