صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش فردوسی پوربه وداع انتظامی از معاونت مطبوعاتی

کد خبر: ۷۵۸۰۶۹
| |
3318 بازدید

عادل فردوسی پور به خداحافظی حسین انتظامی از معاونت مطبوعاتی واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی، فردوسی پور را هرچند در تمام این سال‌ها در قاب تلویزیون دیده‌ایم اما مجری و تهیه کننده برنامه نود، قبل از آن که روبروی دوربین بنشیند و یا در استودیوها بازی‌های فوتبال را گزارش کند، یک ورزشی نویس بود که سالها قبل در روزنامه‌های ورزشی و مجلات پرمخاطب، مطلب فوتبال خارجی می‌نوشت.

 عادل اگرچه در سال‌های اخیر هم از فضای مطبوعات دور نبوده، یکی از رسانه‌ای‌هایی است که به خداحافظی حسین انتظامی از معاونت مطبوعاتی واکنش نشان می‌دهد. فردوسی‌پور می‌گوید: دکتر انتظامی در یک جمله مدیر خوب، مثبت و کار راه‌اندازی بود که چون اهلیت رسانه‌ای داشت و رسانه را می‌شناخت، فعالیت‌اش هم برای رسانه‌ها مثبت بود و در معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد تلاش کرد به رسانه‌ها برای ارتقای سطح کیفی کارشان راهکار و انگیزه بدهد و از آنها در قبال مشکلات حمایت کند. جا دارد از تلاش و مدیریت انتظامی قدردانی شود. من معتقدم در منصب جدید هم انتظامی موفق خواهد بود و امیدوارم او همچنان برای رسانه‌ها یک بازوی کمکی خوب باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟