تعداد بازدید : 276
کد خبر:۷۵۷۷۱۰
کد خبر:۷۵۷۷۱۰
8686 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ | ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
23 December 2017
ته‌چین؛

طرز تهیه خامه برای کوکی شکری

آیسینگ یا خامه روی شیرینی به موادی گفته می‌شود که بعد از پخت، جهت پوشاندن کیک بکار می‌روند. استفاده از این مواد معمولاً به منظور تزیین و زیباسازی کیک و کوکی ‌است.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.