بازدید 30257

تأسیس «جزیره جاسوسی» امارات در خلیج فارس؛ با چه اهدافی!؟

هر روز ابعاد جدید و تازه ای از نقش مخرب امارات متحده عربی در خاورمیانه و خلیج فارس افشا می شود. پس از افشای ایمیل های سفیر امارات در آمریکا و فاش شدن نقش امارات در کودتای ترکیه و تلاش برای ضربه زده به ایران و قطر، اکنون خبرهایی از اقدامات جاسوسی گسترده این شیخ نشین عربی در خلیج فارس به گوش می رسد.
کد خبر: ۷۵۷۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷ 23 December 2017

هر روز ابعاد جدید و تازه ای از نقش مخرب امارات متحده عربی در خاورمیانه و خلیج فارس افشا می شود. پس از افشای ایمیل های سفیر امارات در آمریکا و فاش شدن نقش امارات در کودتای ترکیه و تلاش برای ضربه زده به ایران و قطر، اکنون خبرهایی از اقدامات جاسوسی گسترده این شیخ نشین عربی در خلیج فارس به گوش می رسد.

به گزارش «تابناک»؛ روز گذشته، نشریه آمریکایی «فارن پالیسی» در گزارشی ویژه، به توسل امارات عربی متحده به مأموران و افسران سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا پرداخته است؛ اقدامی که گفته شده برای ایجاد «یک امپراتوری جاسوسی» در منطقه خلیج فارس در حال انجام است.

طبق گزارش این رسانه آمریکایی، غربی‌ها در ویلایی مدرن واقع در بندر «زاید» در شهر ابوظبی، در حال آموزش ابزارهای پیشرفته جاسوسی به اماراتی‌ها هستند.

در این ویلا، ساعت 10 صبح یکشنبه، سمیناری با عنوان «اطلاعات چیست؟» برگزار و پنجشنبه هم به حاضران، نحوه عملیات در تیم‌های 4 تا 6 نفره جمع آوری اطلاعات آموزش داده می‌شود.

علاوه بر این ویلا، در حومه ابوظبی یک مرکز دیگر با نام «آکادمی» وجود دارد که در آن موضوعات مربوط به سلاح، سربازخانه‌ها و دوره‌های رانندگی تدریس می‌شود.

فارین پالیسی می‌گوید، مقامات سابق اطلاعاتی آمریکا که بخشی از اقدامات مذکور بوده‌اند، درباره این دو مرکز اطلاعاتی را به این رسانه ارائه کردند.

یک کارمند سابق پروز مذکور در امارات درباره تجربه کاری خود و دریافت مبالغ هنگفت از اماراتی‌ها گفته که «پولش عالی بود. برای هر روز، هزار دلار بود و شما می‌توانستید در یک ویلا یا هتلی پنج ستاره در ابوظبی زندگی کنید».

گفته شده که «لری سانچز» افسر سابق اطلاعاتی آمریکایی، شخص کلیدی پشت این عملیات آموزشی اطلاعاتی در امارات است.

شش منبع مطلع به فارین پالیسی گفتند که سانچز، به مدت شش سال در حال کار برای ولی‌عهد ابوظبی جهت ایجاد چنین مرکز اطلاعاتی و سازو کارهای آن بوده است.

علاوه بر او، تعداد زیادی از افسران سابق امنیتی غربی هم در راستای انجام کارهای مربوط به این مرکز آموزش امنیتی خود را به امارات رسانده‌اند.

«اریک پرینس» موسس و پایه گذار بلک واتر هم از جمله این افراد است؛ کسی که برای ایجاد یک گردان از نظامیان تحت خدمت ولی‌عهد امارات، به این کشور نقل مکان کرده بود.

«ریچارد کلارک» مقام سابق ضد تروریسم کاخ سفید هم از مشاوران ارشد قدیمی ولی‌عهد ابوظبی بوده و به عنوان مدیر شرکت «مدیریت خطر امنیتی بندر خوب» مشغول به کار بوده است.

نقش سانچز در تأمین سرنخ‌ها برای عملیات اطلاعاتی امارات، نشان می‌دهد که شرکت‌ها و پیمانکاران خصوصی، پس از دهه‌ها کار برای ارتش و جامعه اطلاعاتی آمریکا، اکنون در حال فروش مهارت‌هایشان هستند؛ موضوعی که نگرانی‌ها و بحث‌های قانونی درباره کار آنها را به دنبال داشته است.

گفته می‌شود در آمریکا درباره این موضوع، تحقیقاتی شروع شده و «اف‌بی‌آی» در پاسخ به پرسشی درباره این موضوع گفته که این نهاد اطلاعاتی و امنیتی فدرال آمریکا درباره تحقیقات که در حال انجام است، اظهارنظری نمی‌کند.

یک منبع مطلع اطلاعاتی به فارین پالیسی گفته، «گزینه آرمانی» این بوده که به امارات برای ساختن یک «سیا»ی مختص به این کشور کمک شود.

 تاسیس «جزیره جاسوسی» امارات در خلیج فارس؛ با چه اهدافی!؟

بر پایه گزارش فارین پالیسی «به موازات تقویت توانمندی‌های سایبری ایران»، مقامات دولت و شرکت‌های خصوصی آمریکایی به امارت سفر کرده تا به این کشور برای آموزش تقویت توان تهاجمی سایبری کمک کنند.

در گزارش آمده است: «سانچز نگرانی‌های امنیتی او با نگرانی‌های امنیت دولت امارات مشابهت دارد. ایران، اخوان المسلمین یا القاعده در صد لیست تهدیدات احتمالی امارات عربی متحده قرار دارند. یک منبع مطلع گفت که سانچز "همیشه درباره اخوان المسلمین و ایرانی‌ها نگرانی داشته است».

امارات به دنبال چیست؟

امارات متحده عربی ایجاد شبکه گسترده جاسوسی در خلیج فارس را با اهداف متفاوتی دنبال می کند:

نخستین هدف آن ها این است که بتوانند زودتر از سایر نهادهای اطلاعاتی منطقه به اطلاعاتی در مورد اهداف و مسائل مختلف دست پیدا کنند تا از این طریق بتوانند اقدامات لازم را برای جلوگیری از غافلگیر شدن انجام دهند.

دوم؛ آن ها از این طریق قصد دارند محور اطلاعاتی ائتلاف عربستان و یا حتی آمریکا در منطقه شوند. در واقع، امارات می خواهد به بازیگر اصلی جاسوسی و ضد جاسوسی جهان عرب تبدیل شوند.

سوم؛ امارات با راه اندازی یک جزیره جاسوسی به دنبال آن است تا ضعف و آسیب پذیری خود در قدرت نظامی را تقلیل دهد.

هدف چهارم این کشور بهره گیری از قدرت جاسوسی برای ایجاد شبکه های ترور است. به طوری که، چندی پیش، منابع میدانی در شهر بندری عدن واقع در جنوب یمن از ترورهای سریالی مشایخ و بزرگان قبائل و جریانهای مذهبی و سیاسی مخالف حضور نظامیان اماراتی در این شهر خبر داده بودند. گفته می شود مشایخ ترور شده به شدت با ورود نیروهای اماراتی به عدن و تحرکات آنها برای غارت منابع نفتی و معدنی این منطقه مخالفت کرده بودند.

پنجمین و مهم ترین هدف ضربه زدن با بازیگران رقیب نظیر ایران، ترکیه و قطر در منطقه است. بدون شک امارات متحده عربی از این جزیره جاسوسی برای ایجاد شبکه هایی در این سه کشور استفاده خواهد کرد.

در نهایت اینکه امارات قصد دارد سیطره کاملی بر محیط داخلی خود داشته باشد. به طوری که چندی پیش، تارنمای انگلیسی زبان اینترسپت با ارائه گزارش و تحقیقی تحت عنوان «جاسوس های اجاره ای» از برنامه ای پرده برداشت که در امارات عربی متحده برای فعالیت های جاسوسی علیه مردم امارات و افراد مقیم آن کشور به کار گرفته می شود.

در این گزارش زوایای مختلف فعالیت دستگاه امنیتی امارات متحده عربی با بهره گیری از دهها کارشناس بین المللی خبره در امور سایبری برای ایجاد و تقویت شبکه ای پیچیده و دقیق به منظور کنترل تمام فعالیت های ساکنان امارات و بخصوص شهرهای ابوظبی و دبی فاش شده است.

در این گزارش به نقل از «سیمونه مارگاریتلی » محقق ارشد شرکت امنیتی « زیمپریوم » نقل شده است که او درجریان مصاحبه شغلی از شرکتی که در امور امنیتی سایبری فعالیت می کند و در ابوظبی از قدرت مالی قابل توجهی برخوردار است دیدار کرد که مأموریت آن شرکت حمایت از سازمان های پیچیده دولتی یا بخش خصوصی در مقابل حملات الکترونیکی مخرب و تقویت راههای امن ارتباطات در چهارچوب یک سیستم دفاعی است تا امکان جاسوسی و شکستن سیستم های آنان را از میان بردارد.

این متخصص سایبری ایتالیایی گفته است که سرویس اطلاعاتی امارات متحده عربی در حال تشکیل یک تیم کارشناس متشکل از متخصصان سایبری سراسر جهان، با هدف توسعه و تقویت یک سیستم کنترل و نظارت است تا بتواند هر شهروند ابوظبی و دبی را کنترل کند و به اطلاعاتش دسترسی یابد.

نیویورک‌تایمز اخیراً مطالبی درباره چگونگی خریداری ابزار و وسایل جاسوسی توسط دولت‌هایی از قبیل امارات را به‌منظور کنترل هزاران نفر از شهروندان خود، منتشر کرده است؛ اما مارگاریتلی مدعی است که امارات تنها به خرید این فنّاوری‌ها اکتفا نکرده و درصدد توسعه و پیشرفت تکنولوژی‌های امنیتی و جاسوسی خود، است.

مارگاریتلی در مورد پیشنهاد مطرح از سوی طرف اماراتی گفت: آن‌ها به من حقوق ماهیانه 15.000 دلار به همراه یک آپارتمان و مزایای دیگر را پیشنهاد دادند و پس از رد این پیشنهاد از سوی من، حقوق پیشنهادی را به 20.000 دلار در ماه افزایش دادند.

یک منبع آگاه در تأیید ادعاهای مطرح می‌گوید: هر کس از لحظه‌ای که خانه را ترک می‌کند تا زمانی که به خانه بازمی‌گردد، هرلحظه تحت کنترل و نظارت است. تمام کارها و الگوهای اجتماعی و شخصیتی او ثبت و تحلیل و آرشیو می‌شود. شاید این امر به نظر غیرممکن برسد، اما اتفاقی است که امروزه در ابوظبی در جریان است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۳۸
به موقع پاسخ مناسبی به امارات خواهیم داد.
واقعا اگر جاسوسي را تو يه سمينار يه روزه آدم بتونه ياد بگيره خوبه اين عربها چقدر بااستعدادند
حالا برید در دوبی سرمایه گذاری کنید تا امریکا پول هایتان را بلوکه و مصادره کند.
در همین راستا امارات طرحی داشت برای پرورش برنامه ننویس. هموطنان عزیزم شما را بخدا در استفاده از ابزارهای کاربردی ( ویز، تلگرام و...) که میتونه اطلاعات جمعی ایرانی ها رو به دشمنان بده تجدید نظر کنید
اگراین گزارش «فارن پالیسی» صحت داشته باشه پس بنابراین باید خیلی مراقب تجار ایرانی مقیم دبی بود که یک موقعی خدای نکرده در تله آنها گیر نکرده ونقطه ضعفی به آنها نشان ندهند که انها را مجبور به همکاری کنند ، بخصوص تجار که فکر منفعت هستند ودر یک همچین جزیره جاسوسی صد در صد پای عوامل موساد هم به آنجا باز است وآنها هم در این پروژه دخیل هستند ، و باید هشدار جدی به ایرانیهای مقیم آنجا داد که بدانند رفتارشان زیر نظر ماموران اطلاعاتی ایران هست و سربازان گمنام امام زمان فقط در محدوده جغرافیایی ایران فعالیت ندارند . به امید پیروزی و سرافرازی هر چه بیشتر ایران عزیزمان .
این بدبخت ها برای پاک کردن دماغ وبینی خودشان تاابد دستشون پیش این اجانب دراز است . تصور میکنند که این بیگانگان دایه مهربان تر از مادر هستند .
واقعا يه جوري موضوعو مطرح مكنين كه آدم شوكه ميشه! شبكه جاسوسي؟ يه كشوري در حال ارتقا سطح امنيتي خودشه اونم با روش مطلوبش ( استفاده از مستشاران غربي) داره واسه خودش يه چيزي شبيهه وزارت اطلاعات ما درست ميكنه. الان ما وزارت اطلاعات داريم به كسي مربوطه؟ حالا چون متحد استراتژيك ما نيست برخوردمون اين شكليه؟
به ما چه.امارات برود به هر راهی می خواهد.
برای هممون متاسفم
امروز داشتم ترافیک فرودگاه امام رو با ترافیک فرودگاه دبی مقایسه میکردم دیدم جایی برای مقایسه وجود نداره. اصلا فرودگاه امام انگار ترافیکی نداره. بد نیست یک سر flight radar بزنید اونها در همه چیز در حال پیشرفتند ما هم در حال پسرفتیم چون اونها نه تنها از تمام توانشون استفاده میکنند بلکه از دیگران هم کمک میگیرند ولی ما همینطور در صدد حذف بیشتر و حداکثری همدیگه هستیم عاقبت این کار معلومه .
بادرود.... باتوجه به اینکه افراد زیادی از سرمایه داران و شاید مقامات در امارات سرمایه گذاری کرده اند و لابد مایل نیستند اختلالی در روابط با امارات ایجاد شود اما بهتر است به تدریج در مورد انتقال این سرمایه به داخل یا خارج از کشور اقدام کنند چون پیروی ناشیانه از عربستان و دشمنی آشکار قطعا رابطه با ایران را دچار بحران خواهد کرد
دارندگی و برازندگی،از ثروت خدادادی که دارند برای رفاه ملتشان و اقتدار بیشتر استفاده میکنند،نیاز هم ندارند که از کسی کسب اجازه کنند،شعار الکی هم نمی دهند.
حالا هی برین دبی واسه تفرج.وهی عربها رو چاق کنید.
آنها در حال ارتقا توان امنیتی خود هستند و این برای ما هشدار است و ما هم باید همین کار را انجام دهیم.
برای رفاه و امنیت و شادی مردمشان خرج میکنند دمش گرم من بد بختی بکشم که آیندگان راحت باشند من نداری بکشم کشورهای دوستم در رفاه باشند من مریضی بکشم چون در یمن در گیرند
امارات حقش هست كه از امكانات كشورش به نحو مقتضي حمايت و محافظت نمايد
مگه ما نماینده وزارت اطلاعات (حراست)در تمام ادارات نداریم.اینو چی میگی ها؟!
شمارش تعداد نظرات در دست بررسي ديگر عددي نشان نميدهد ترسيديد كه مردم به شما اعتراض كنند.
قبلا هر چي نظر ارسال ميشد و انتشار نيافته را نشادن داده ميشد اما حالا ديگه حذف شده است
هر چي نظر ميفرستيم انگار وارد چاه ويل ميشود و اثري ازش نميماند
چشم، همه بشينن به در و ديوار نگاه کنن تا ما با اين حرکت لاک پشتيمون از اونا جلو بزنيم
ما خيلي ناراحتيم بيشتر کار کنيم اونم کار درست تا اونها نتونن به ما غلبه کنن؛ اين قاعده همه کشورهاست
مگه ما خودمون همين کاراي امنيتي رو نميکنيم چرا بقيه نکنن
ميخوايد به کشوراي ديگه بگيم هر کي هر کاري خواست بکنه از ما اجازه بگيره؟
امارات برای نیرو های اطلاعاتی ایران حریف تمرینی هم محسوب نمیشه
هر روز از این خارستان فتنه ی میرسد!
بگو پس تلگرام هم رفته دوبی دفتر زده !!!
مشکا ما با اعراب فقط نفت و بس اگه یه روزی چاهای نفت خشک بشه تو خاور میانه نه تنها کسی نگاه اعراب نمیکنه بلکه قدرت های فرا منطقه ای هم گورشون رو گم میکنن میرن،ببین یه کشور ماسه ای چه شاخ شده واسه ما با دلار نفتی،،یادشون رفته نامه میزدن که گوسفنداشون رو بیارن تو خاک ما بچرونن
امارات کم کم داره میشه اسراییل 2
ایران باید امارات را تهیدید شدید کند و هشدار موکد بدهد.
گزارش نشريه فارن پاليسي بزرگنمايي ،دور از واقعيت و شايد كذب باشد، غربيها عادت دارند براي تفرقه در خاورميانه اينچنين گزارشاتي منتشر كنند، همه كشورها از قدرتهاي بزرگ تا كشورهاي كوچك در حد وسعشان دنبال قدرت و جاسوسي از ديگر كشورها هستند،امارات هم استثنا نيست ،ببينيد چطور اين نشريات افكارمردم و دولتمردان را منحرف ميكنند و تنها دنبال تفرقه هستند، اينها بزرگنمايي است، بايد با امارات ثروتمند رابطه خوبي داشته باشيم تا از نظر اقتصادي و سياسي چيزي عايدمان شود، هروقت خواستيم با كشوري رابطه دوستانه برقرار كنيم،نشريات آمريكايي ميگن اسنادي داريم ك اين كشورها ميخواستن به ايران ضربه بزنن. مسولين و دولتمردان گاهي اين اخبار نشريات غربي را سرلوحه قرار ميدهند
اينا هر كارى را انجام ميدن كه فقط مردم دنيا ببيننه يه پشت ناخن به نام امارات روى نقشه وجود داره٠ البته حناى زيادى رو چه ميكنند٠ در توجيه ابراز وجود ، اينها دست به هر عملى ميزنن٠ ولى مخشون گچه ٠ به تجربه رسيده٠
تعیجی واقعا عربستان و امارات هر چی ایران بهشون خوبی میکنه و برادری می کنه بازم دارن دارن با ما این طوری برخورد می کنند..... باید یه رزمایش تو خلیج فارس با پیام برادری و دوستی برگزار کنیم سریعتر که برادریمون به شکل واقعی بهشون نشون بدیم
خوب ما هم داريم این کارو میکنیم ، پس چطور ابن كار براى ما خوبه و حق انجامش را داريم ولى اگر اونها انجام بدهند ...
بر خلاف عقیده بسیاری از هموطنان من عقیده دارم رهبران سیاسی این کشور کوچک آنقدر کفایت کشور داری دارند و حس میهن دوستی دارند که کمتر از نیم قرن امارات عقب مانده را به اینجا رساندند که همه میدانیم . حالا ما نسبت به آنها حس خوبی نداریم دلیل نمیشود چشممان را به روی حقیقت ببندیم .
لطفا به ساخت کتابخانه های بزرگ و با کتاب های تخصصی در شهرها اهمیت دهید مثلا در شهر تهران یا شهرری چند تا کتابخانه داریم که کتاب های تخصصی داشته باشه که بتونه یه ایده به یه نفر بده
سالها پیش ( 15 سال قبل) یکی از روسای من در شعبه ایرانی یکی از شرکتهای معتبر ایرانی در امارات کار می کرد، ایشان اظهار می کرد تمام کارها به طور نامحسوس تحت نظر بود و من چون می دانستم که هر شب دفتر محل کار ما را چک می کنند حتی گاو صندوق هم نخریدم چون بی فایده بود!!! ایشان می گفت که در فرودگاه بین المللی دوبی تمام مکالمات تلفنی و حتی صحبتهای افراد به خصوص ملیت های خاصی مثل ایرانی ها به طور کامل و به صورت زنده ضبط و کنترل میشه!! خلاصه که اینها ید طولایی در اینجور کارها دارند و البته بعد نظامی قضیه نیز نباید فراموش شود یعنی جاسوسی از سواحل و عمق دفاعی ما و غیره......
جزایر سگانه نخلی امارات بیشر شبیه دژ دفاعی برای حفاظت از سواحل هستند تا تفریحی
مساله ،خود اماراتیها نیست .که آنها اگر آتیش شوند فقط جای خود را خواهند سوزاند؟ بلکه ،مساله قدرتهای پشت پرده است ،قدرتهایی مثل انگلیس ،امریکا ،و اروپاییان ،که هرکدام ،منافع خود را در این پروژه دنبال میکنند ،و بیشترین هدف آنها ،ایران ،و ترکیه ،وپاکستان ،ومصر است ،و عربستان در وحلهٔ آخر قرار دارد ،،پس لازم است تجار ،و سرمایه گذاران ایرانی ،آگاهی بیشتری داشته باشند ،وآب به آسیاب دشمن دیرین ایران ،،انگلیس نریزند ،؟
بنده بعنوان يك شهروندايراني ازاول جنگ صدام عليه ايران به اخبار وارتباطات امارات حساس بودم حاكمان مزدورووابسته اين شيخ نشين بعدازانقلاب ايران بمانندديگرحاكمان خودفروش عرب شيخ نشين ضمن ضربه به ايران ومشاركت باصدام بالاخص امارات تفكرات بلندپروازانه اي درمنطقه باخريدتجهيزات فوق پيشرفته نظامي و....داشته وداردوبي شك خودرابراي مقابله باايران شديدا تقويت ميكندكافي است مراكزاطلاعاتي فقط گذري به خريدهاي نظامي اين شيخ نشين داشته باشدالبته بايدباستحضارهموطنان ايرانيم برسانم كه مابواسطه اين حاكمان خودفروخته بطورغيرمستقيم باغرب جنايتكاربلحاط نظامي واقتصادي همسايه هستيم اين يعني غرب باحضورش دراين شيخ نشين ها وكشورهاي ناامن همسايه مارابه محاصره خوددرآورده است
این اصلا یک خبر خاص نیست چرا که همه کشور ها در امور امنیتی سرمایه گذاری می کنند و هزینه میکنند . مگه تو ایران نمیشه ؟
حالا در اون کشور ها چون گردش آزاد اطلاعات بیشتره این چیزها به عنوان خبر منتشر میشه
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی