آتش‌سوزی در کره جنوبی ۲۹ کشته برجا گذاشت

کد خبر: ۷۵۷۴۴۷
| |
3684 بازدید
آتش‌سوزی در کره جنوبی ۲۹ کشته برجا گذاشت

بر اثر وقوع آتش‌سوزی در یک مرکز ورزشی در کره جنوبی، دست‌کم ۲۹ تن جان خود را از دست دادند.

به گزارش ایسنا، در این حادثه آتش سوزی که پنج شنبه شب در ساختمان هشت طبقه یک مرکز ورزشی اتفاق افتاد، ۲۹ تن کشته شده و تعداد ۲۹ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

بنابر اعلام مقامات محلی شهر «جچئون»، این آتش سوزی به سرعت تمامی هشت طبقه ساختمان را در بر گرفت و باعث شد تعداد زیادی داخل ساختمان حبس شوند. همچنین شعله‌های آتش موجب شد دود سمی تولید شود و افراد امکان تخلیه ساختمان را نداشته باشند.

به دنبال وقوع این آتش سوزی، بیش از ۱۰۰ نیروی آتش‌نشان به محل اعزام شدند. هنوز علت دقیق این حادثه مشخص نیست، اما بررسی‌های اولیه حاکی از آن است که این آتش سوزی از پارکینگ ساختمان آغاز شده‌ است.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه گاردین، رسانه‌های محلی اعلام کردند: شناسایی برخی از جسدهای یافته شده در این ساختمان ممکن نیست.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت