پس از وقوع زلزله ١٢ پس لرزه داشتیم

کد خبر: ۷۵۷۲۳۵
|
۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۰ 21 December 2017
|
5979 بازدید

رییس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: پس از وقوع زلزله ١٢ پس زلزله داشتیم که بزرگ ترین آن ٢.٦ بوده است.

به گزارش  مهر اسماعیل نجار با اشاره به زلزله 5.2 ریشتری شب گذشته در تهران اظهار داشت: شهروندان همچنان هوشیاری خود را داشته باشند. دستگاه های اجرایی و خدماتی نیز همچنان در آماده باش هستند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: پس از وقوع زلزله ساعت ساعت ۲۳:۲۷، تعداد ١٢ پس لرزه داشتیم که بزرگ ترین آن ٢.٦ بوده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر آرامش در شهرها برقرار است، گفت: بر اساس گزارش ها زلزله ٥٦ نفر مصدوم داشته است که به دلیل فرار از محل استقرار بوده است.

نجار گفت: یک نفر هم به دلیل آتش سوزی در چادر مصدوم شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار