میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۱۲ کشته در حمله‌های تروریستی در افغانستان

مقام‌های محلی در افغانستان از کشته شدن دست‌کم ۱۱ افسر پلیس و یک غیرنظامی در حمله‌های تروریستی خبر دادند.
کد خبر: ۷۵۶۱۸۹
| |
3346 بازدید
۱۲ کشته در حمله‌های تروریستی در افغانستان

مقام‌های محلی در افغانستان از کشته شدن دست‌کم ۱۱ افسر پلیس و یک غیرنظامی در حمله‌های تروریستی خبر دادند.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقام‌های محلی افغانستان امروز-یکشنبه- از کشته شدن دست‌کم ۱۱ تن از نیروهای پلیس این کشور در حمله‌های تروریستی در ولایت هلمند خبر دادند.

طالبان مسئولیت حمله‌های امروز را که در حاشیه شهر «لشکرگاه»، مرکز ولایت هلمند انجام شد، برعهده گرفت.

«حیات‌الله حیات» والی هلمند گفت : «نیرو‌های پلیس مقابل تروریست‌ها مقاومت کردند و ۱۱ تن از آنها کشته شده و دو نفر نیز مجروح شدند.»

وی افزود افزود دست‌کم ۱۵ تن از عناصر طالبان در این درگیری‌ها کشته شده و سایر آنها فرار کردند.

امروز همچنین حمله انتحاری در ولایت قندهار با خودروی بمب‌گذاری شده به کاروان نیرو‌های ناتو، یک کشته و تعدادی مجروح برجای گذاشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات