ته‎چین؛

طرز تهیه پاسترامی با گوشت گوساله نمک‌سود شده

کد خبر: ۷۵۴۰۷۱
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۲ 10 December 2017
تعداد بازدید : 1691

مواد لازم:
چاشنی:
1.3 تا 2.2 کیلوگرم گوشت نمک‌سود شده سر سینه
یک چهارم پیمانه فلفل سیاه تازه پودر شده
دو قاشق چای‌خوری پاپریکای دودی
دو قاشق غذاخوری پودر گشنیز
یک قاشق چای‌خوری خردل خشک
نصف قاشق چای‌خوری فلفل سفید
یک چهارم قاشق چای‌خوری کاین

روغن سیر:
دو قاشق چای‌خوری روغن هسته انگور
دو حبه سیر له شده

بازدید 20399
پاسترامی در لغت به معنای گوشت ادویه زده و دودی شده است. در این ویدیو طرز تهیه پاسترامی با گوشت گاو نمک زده همراه با فلفل و ادویجات مختلف را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری