مسی:پسر دومم وحشتناک است!

کد خبر: ۷۵۳۳۰۷
| |
4451 بازدید
|
۱

لیونل مسی در مصاحبه با تیک اسپورت به صحبت در مورد دو پسر خود تیاگو و متئو پرداخت.

به گزارش تابناک ورزشی، تیاگو فرزند اول مسی 5 ساله است و متئو 2 سال دارد. هر دو بر خلاف پدرشان راست پا هستند و تفاوت های زیادی هم بین شان وجود دارد.مسی در همین رابطه گفت:« تیاگو یک پدیده و پسر فوق العاده خوبی است ولی متئو وحشتناک شلوغ است و بین این دو از هر لحاظ تفاوت وجود دارد.
البته دیدن این همه تفاوت بین تیاگو و متئو برای ما بسیار جالب است. متئو فوتبال را دوست دارد و راست پا است. او خوب به توپ ضربه می زند ولی هنوز خیلی کوچک است. تیاگو اما عاشق موتور و ماشین است و البته فوتبال را هم دوست دارد ولی کمی که بازی می کند، خسته می شود.»

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
من
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
سلام
درست است که شما باید برای جذب مخاطب، تیترهای جذاب انتخاب کنید، اما حق تغییر دادن مطالب گوینده را ندارید. اگر به اصل خبر توجه کنید، آقای مسی ضمن ابراز علاقه به فرزند دوم خود می‌گوید: وروجکی است که به راحتی رام نمی‌شود. اینکه وحشتناک بودن را از کجا آورده‌اید معلوم نیست، شاید لفظ Terror را به اشتباه وحشتناک پنداشته‌اید که نشان از درک نادرست مترجم دارد. لطفا برای اثبات اینکه کارتان درست بوده، متن اصلی خبر را نشر دهید و از مترجمان حرفه‌ای درخواست کنید نظر بدهند.
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟