شوک به تراکتور درنیم فصل با۳ستاره ذوب‌آهن/عالیشاه هم می‌آید

کد خبر: ۷۵۲۰۲۸
|
۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۴ 03 December 2017
|
5382 بازدید

حضور ۳ بازیکن سرباز ذوب‌آهن در تیم تراکتورسازی قطعی شد.

به گزارش تابناک ورزشی، فصل نقل و انتقالات زمستانی فوتبال ایران از ۲۸ آذر تا ۲۶ دی است و خیلی از تیم‌ها فعالیت خود را برای جذب بازیکن در نیم فصل شروع کرده‌اند یا در فکر حضور قدرتمند در بازار زمستانی هستند. یکی از تیم‌هایی که فعالیت زیادی در فصل نقل و انتقالات زمستانی دارد، تراکتورسازی تبریز است که بعد از محرومیت از ۲ پنجره نقل و انتقالاتی می‌خواهد حضور قدرتمندی در این عرصه داشته باشد. از تبریز خبر می‌رسد امید عالیشاه اولین بازیکنی است که به تراکتور مدل جدید می‌پیوندد. اما مهمترین بازیکنان جدید تراکتورسازی از اصفهان می‌آیند.

احسان پهلوان، دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی مهدی‌پور، ۳ بازیکن مهم ذوب‌آهن هستند که برای گذراندن دوران مقدس سربازی به تراکتورسازی می‌روند. این ۳ بازیکن قطعا در نیم‌فصل دوم سرباز هستند و نمی‌توانند برای ذوب‌آهن بازی کنند. این ۳ بازیکن جوان دفترچه اعزام به خدمت خود را گرفته‌اند و دیگر امکان ادامه تحصیل هم ندارند. غیر از ۴ بازیکن نام برده شده، تراکتورسازی یک دروازه‌بان هم می‌خواهد که هنوز روی گزینه‌ای جمع‌بندی نشده است. باید دید به جز این بازیکنان ستاره بعدی که راهی تبریز می‌شود چه کسی است؟

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت