دستهای بیگانه پشت کفاشیان؟
خراسان؛ اين روزها شايعه تغيير در فدراسيون فوتبال، جديتر از گذشته شده است. علي كفاشيان كه اين خطر را به خوبي احساس كرده، در روزهاي اخير مدام از اين موضوع حرف زده كه با انتشار چنين شايعههايي نبايد فيفا را نسبت به ايران حساس كرد.
او به خوبي نشان داده علاقهاي براي جدايي از فدراسيون فوتبال ندارد و ميخواهد در اين پست به فعاليتهاي خود ادامه دهد. گفته ميشود او حتي به دستورهاي سازمان تربيتبدني براي استعفا توجهي نخواهد كرد مگر اينكه دستور از جايي بالاتر برسد.
همهچيز در اين زمينه به ديدار اين هفته محمد دادكان و شخص رئيس جمهور بستگي دارد اما نكته تازهاي كه از سوي برخي از نزديكان كفاشيان فاش شده، به ملاقات اخير او با بنهمام رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا بازميگردد.
در اين ديدار رئيس قطري در مذاكرههاي نزديك با كفاشيان زمانيكه از شايعههاي تغيير در فدراسيون فوتبال باخبر شد، رو به او گفت: «من از شما حمايت ميكنم تا بتوانيد موفق شويد...»
بنهمام اضافه كرد: «شما در انتخابات رياست كنفدراسيون فوتبال به من رأي داديد و بايد با حمايت از شما اين لطف بزرگ را جبران كنم.»
اين همان پشتوانه محكمي است كه باعث شده تا علي كفاشيان در قبال شايعههاي اخير، قاطعانه سخن بگويد و تأكيد كند جايي نخواهد رفت. كنفدراسيون فوتبال آسيا با وجود چنين ارتباطي با فدراسيون فوتبال ايران بيشك تمام اتفاقهاي داخل كشور را رصد ميكند و هيچ بعيد نيست تغييرهاي احتمالي در فدراسيون فوتبال، دوباره آتش بزرگي به پا كند.


