میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تکذیب تیراندازی بر سر کانکس در سرپل‌ذهاب

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: اختلاف ۲ خانواده در یکی از روستاهای سرپلذهاب به قتل یکی از طرفین درگیری ختم شد.
کد خبر: ۷۵۱۷۹۸
| |
6030 بازدید

 

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: اختلاف ۲ خانواده در یکی از روستاهای سرپلذهاب به قتل یکی از طرفین درگیری ختم شد.

به گزارش مهر، سرهنگ "محمدرضا آمویی" در این رابطه گفت: در پی وقوع یک مورد تیراندازی در یکی از روستاهای اطراف شهرستان سرپلذهاب ماموران انتظامی به سرعت در منطقه حاضر شدند.

وی افزود: پس از بررسی پلیس مشخص شد که اعضای ۲ خانواده به دلیل اختلاف شخصی با یکدیگر درگیر شده و اقدام به تیر اندازی کرده اند.

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه در این درگیری ۲ نفر با استفاده سلاح شکاری مجروح شدند، توضیح داد: یکی از مجروحان این حادثه پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحت، جان خود را از دست داد.

سرهنگ آمویی عنوان کرد: عوامل این درگیری توسط پلیس دستگیر و به منظور سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند.

وی یادآور شد: شایعات مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر اینکه این قتل به دلیل اختلاف بر سر کانکس های اهدایی به زلزله زدگان بوده است، صحت ندارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات