میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سامسونگ از اپل عقب ماند

سامسونگ قصد دارد با عرضه گالکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس به جنگ آیفون ایکس برود، این در حالی است که به نظر می‌رسد از جذابیت این تولیدات برای عموم مردم کاسته شده است.
کد خبر: ۷۵۰۶۸۱
| |
4232 بازدید

سامسونگ قصد دارد با عرضه گالکسی اس ۹ و اس ۹ پلاس به جنگ آیفون ایکس برود، این در حالی است که به نظر می‌رسد از جذابیت این تولیدات برای عموم مردم کاسته شده است.

به گزارش فارس به نقل از وی تری، بررسی های سایت خبری بی جی آر نشان می دهد تولیدات آتی سامسونگ از قابلیت های جدید چشمگیری برخوردار نخواهند بود و به همین علت جذابیت چندانی برای خریداران نخواهند داشت.

تقویت پردازنده اصلی و بزرگتر شدن نمایشگرها تنها مزیت اصلی گوشی های تازه سامسونگ در سال آینده میلادی محسوب می شوند و این چیزی نیست که خریداران گوشی های هوشمند را تحت تاثیر قرار دهد.

سامسونگ و اپل رقبای اصلی یکدیگر در دنیای تولید گوشی های هوشمند محسوب می شوند و بارها یکدیگر را به نقض حقوق مالکیت معنوی طرف مقابل محکوم کرده و در دادگاه‌ها با هم درگیر شده اند.

تحلیل گران معتقدند سامسونگ باید در گوشی های جدیدش از فناوری هایی مانند شارژ بی سیم، باز کردن قفل بصری، نمایشگرهای شفاف و غیره استفاده کند تا بتواند بر رقیبش غلبه کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات