چین بر حفظ حقوق مالکیت معنوی متمرکز می‌شود

نخست‌وزیر چین گفت به لحاظ راهبردی این مسئله برای اقتصاد کشورش بسیار مهم است که حفاظت از حقوق مالکیت معنوی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
کد خبر: ۷۴۹۷۵۱
|
۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۱ 23 November 2017
|
2460 بازدید
نخست‌وزیر چین گفت به لحاظ راهبردی این مسئله برای اقتصاد کشورش بسیار مهم است که حفاظت از حقوق مالکیت معنوی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، لی کچیانگ، نخست وزیر چین این اظهارات را در حالی مطرح کرده که کابینه این کشور در راستای ایجاد قوانینی در حمایت از حقوق مالکیت معنوی متعهد شده است.

نخست وزیر چین خاطرنشان کرد: حمایت غیرکافی از مالکیت معنوی باعث شده که سرمایه گذاری خصوصی کاهش پیدا کند.

کچیانگ تصریح کرد: مشاغل غیردولتی باید در برابر شرکت‌های دولتی از حقوق برابری بهره‌مند باشند.

وی اظهار کرد: افزایش حمایت از حقوق مالکیت معنوی مسئله‌ای است که از اهمیت راهبردی برخوردار بوده و برای پیشبرد اقتصاد سوسیالیستی مهم است. نواقص در حمایت از حقوق معنوی دلیل اصلی عدم توجه به سرمایه گذاری خصوصی است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت