صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار میشل عون به کشورهای عربی؛ لبنان را به سوی آتش سوق ندهید

رئیس جمهور لبنان ضمن تأکید بر لزوم همکاری با دولت این کشور برای انجام وظایف خود به کشورهای عربی هشدار داد که لبنان را به سوی آتش سوق ندهند.
کد خبر: ۷۴۹۵۸۳
| |
2272 بازدید

رئیس جمهور لبنان ضمن تأکید بر لزوم همکاری با دولت این کشور برای انجام وظایف خود به کشورهای عربی هشدار داد که لبنان را به سوی آتش سوق ندهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «النشره»، «میشل عون» رئیس جمهور لبنان اعلام کرد که در شرایط فعلی باید با دولت همکاری کرده و کمک کرد تا بتواند دستاوردهای داشته باشد.

وی همچنین تأکید کرد که از حریری خواسته تا در ارائه استعفای خود شکیبا باشد و فرصتی برای مذاکره میان طرف های مختلف ایجاد شود که او هم با این پیشنهاد موافقت کرده است.

رئیس جمهور لبنان بر لزوم رایزنی با همه شرکای سیاسی در لبنان تأکید کرد و گفت که کشورهای عربی از سوق دادن لبنان به سوی آتش بر حذر باشند.

پیشتر سعد حریری نخست وزیر لبنان بعد از ورود به بیروت اعلام کرد که به درخواست رئیس جمهور این کشور ماجرای استعفای خود را به تأخیر انداخته است.

وی بعدتر در جمع حامیان خود در «بیت الوسط» محل استقرار نخست وزیر در بیروت گفت که من در کنار شما هستم و در خط مقدم دفاع از ثبات و عربیت لبنان باقی خواهم ماند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟