صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تولید چند سواری متوقف شد

مهر ماه امسال تولید چند مدل سواری در خودروسازان داخلی متوقف شد.
کد خبر: ۷۴۸۶۲۲
| |
3927 بازدید
مهر ماه امسال تولید چند مدل سواری در خودروسازان داخلی متوقف شد.

به گزارش ایسنا، در این مدت تولید خودروی VELA V۵ شرکت خودروسازی راین با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از ۱۴۶ دستگاه در مهر ماه سال گذشته به صفر رسید.

تولید ام‌وی‌ام ۱۱۰ اس شرکت مدیران خودرو نیز متوقف شده و از دو دستگاه در مهر ماه ۱۳۹۵ به صفر کاهش یافت.

مهر ماه امسال تولید ام‌وی‌ام ۵۵۰ دیگر محصول مدیران خودرو نیز ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از ۵۳۳ دستگاه در مهر ماه سال گذشته به صفر رسید.

تولید ام‌وی‌ام ۳۱۵ از دیگر محصولات خودروسازی مدیران نیز با کاهش ۱۰۰ درصدی همراه بوده و از ۱۰۶۴ دستگاه در مهر ماه ۱۳۹۵ به صفر کاهش یافت.

در این مدت تولید خودروی لندمارک گروه بهمن نیز متوقف شده و از یک دستگاه در مهر ماه سال گذشته به صفر رسید.

تولید لیفان ۶۲۰ با موتور ۱۸۰۰ سی‌سی شرکت کرمان موتور ۱۰۰ درصد کاهش یافته و از ۲۷۶ دستگاه در مهر ماه ۱۳۹۵ به صفر کاهش یافت.

مهر ماه امسال تولید جک J۵ دیگر محصول کرمان موتور نیز متوقف شده و از دو دستگاه در مهر ماه سال گذشته به صفر رسید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار