صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سفارت عربستان از اتباع خود خواست لبنان را ترک کنند

سفارت عربستان در لبنان بعد از حمله چند جوان به دو زن سعودی در این کشور از اتباع خود خواست هر چه سریعتر لبنان را ترک کنند.
کد خبر: ۷۴۸۳۹۳
| |
2607 بازدید

سفارت عربستان در لبنان بعد از حمله چند جوان به دو زن سعودی در این کشور از اتباع خود خواست هر چه سریعتر لبنان را ترک کنند.

به گزارش ایسنا، در بیانیه سفارت عربستان در لبنان آمده است که این سفارتخانه اخبار مربوط به حمله تعدادی از جوانان به دو شهروند زن سعودی در منطقه المصیطبة واقع در بیروت و دستبرد به آنها را پیگری کرده و با مقامات امنیتی در این خصوص در تماس است.

بر اساس این بیانیه، حمله افراد مذکور می‌تواند احساس تنفر و خشونت را برانگیزد و باید عوامل آن شناسایی شده و به دست عدالت سپرده شوند.

سعد حریری، نخست وزیر مستعفی لبنان نیز در توئیت خود نوشت که هر گونه حمله به هر شهروند سعودی و یا علیه اموال آنها حمله به شخص اوست.

وی تاکید کرد: این افراد وابسته به یک گروه مشکوک بودند که هدف آنها تنها فتنه انگیزی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟