صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خاطره رهبرانقلاب از توصیه امام(ره)برای روزعرفه

کد خبر: ۷۴۷۲۱
| |
5891 بازدید

«ياداشت‌هاي روزانه» بخشي از اسناد متعلق به حضرت آيت‌الله العظمي خامنه‌اي (مدظله‌العالي) است كه به عنوان اسناد تاريخ انقلاب و نظام جمهوري اسلامي توسط دفتر حفظ و نشر آثار ايشان (موسسه پژوهشي و فرهنگي انقلاب اسلامي) نگهداري مي‌شود.

به گزارش ايسنا مشخصه‌ اين دست‌نوشته‌ها - هرچند غالبا سياسي و مربوط به امور كشور و بيان واقعيت‌هاي گذشته‌هاي دور و نزديك در كوران حوادث است و حتي دربرگيرنده مهمترين جلسات كه در بالاترين سطح ممكن تشكيل مي‌گردد - اين است كه از حقيقت مهم و تاثيرگذار توجه به معنويات به‌دور نبوده است. آن‌چه در پي مي‌آيد از جمله دست‌نوشته‌هاي رهبر انقلاب است كه اهتمام ايشان را به ضرورت‌هاي معنوي و نيز نوع ارتباط ايشان را با امام خميني (ره) نشان مي‌دهد.

شايان ذكر است در زمان حيات حضرت امام خميني (ره)، جلسات سران قوا به شكل دوره‌اي در دفتر و يا منزل هر يك از اعضاء تشكيل مي‌گشت و در بيشتر جلسات، مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمين حاج سيداحمد خميني (ره) از طرف حضرت امام راحل حضور مي‌يافت.

نوشته‌ي زير بخشي از ياداشت مربوط به جلسات سران قوا در تاريخ چهارشنبه ‌٢٢/٥/١٣٦٥ (دو روز قبل از روز عرفه سال ‌١٤٠٧) است:

ديشب در جلسه [‌سران قوا] كه منزل احمد آقا بود امام آمدند. حال‌شان بحمدالله خوب بود. علاوه بر صحبت درباره‌ موشك اخير ما و خبرهاي حول و حوش آن، من به محروميت ما چند نفر ار جلسه‌هاي معنوي و عرفاني امام علي‌رغم جلسات متعدد با ايشان اشاره كردم. گفتم لازم است ماها را نصيحت كنيد و تعليم بدهيد.

[امام] همان شكسته نفسي‌هاي هميشگي را تكرار كردند و گفتند نصيحت اينست كه مثل من عمرتان به خسران و بطالت نگذرد. روي اخلاص تكيه كردند و گفتند شماها در خدمت اسلاميد فقط مراقب اخلاص باشيد.

گفتم همين نقطه‌ اصلي اشكال است و براي پيدا كردن اخلاص بايد نصيحت شويم. باز امام روي اين‌كه من هم چيزي ندارم و اين‌جا هم خبري نيست و امثال آن تكيه و شكسته نفسي مي‌كردند. آشكارا نشانه‌هاي تواضع حقيقي را در چهره و حركات امام مشاهده كردم.

منبع:پايگاه اطلاع‌رساني دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمي سيدعلي خامنه‌اي (مد‌ظله‌العالي) - مؤسسه پژوهشي فرهنگي انقلاب اسلامي

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
چه ربطی به عرفه داشت!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Armenia
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
عرفه....؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
سلام میدونم باز هم تاثیر نداره اما کجای این خاطرات از آقا و مرحوم امام اسم عرفه بود؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
ببخشيد كجا اين خبر اشاره به توصيه حضرت امام به روز عرفه دارد؟
ناشناس
|
Congo, The Democratic Republic of The
|
۱۱:۲۰ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
تو را بخدا عنوان خبر با متن همخوانی دارد ؟ امام سلام الله علیه چه توصیه ای برای روز عرفه کرده اند در این نوشتار مقام معظم رهبری؟شاید تنظیم کننده خبر کلمه عرفانی را بجای عرفات گرفته!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
چرا معظم نم نویسید رهبر معظم انقلاب تابناک از تو بعیده یه مقدار به خودت بیاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
اچرا تیتر الکی میزنید؟ این چه ربطی به روز عرفه داشت؟
فقط تاریخش به عرفه ربط داشت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
نفهمیدم چه ربطی داشت به توصیه حضرت امام در مورد عرفه!؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
کجای این پیام مربوط به عرفه بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
اشکال کار اینجاست که نصیحت پذیر نیستیم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار