مصدومیت ۱۴ زائر اربعین در دو حادثه

کد خبر: ۷۴۶۱۷۸
| |
3889 بازدید

سرپرست سازمان اورژانس کشور از مصدومیت چهارده نفر زائران اربعین حسینی بر اثر تصادف در دو حادثه خبر داد.

به گزارش اینسا، پیرحسین کولیوند در مورد تصادف سه خودروی زائران اربعین، اظهار کرد: ساعت 13:54 دقیقه امروز سه دستگاه خودروی ال 90، پژو آردی و سمند که حامل زائران اربعین حسینی بودند در محور کنگاور ـ سه راهی نهاوند با یکدیگر برخورد کردند که بر اثر این حادثه 11 نفر مصدوم شدند.

وی ادامه داد: مصدومان این حادثه توسط آمبولانس به بیمارستان شهید چمران کنگاور منتقل شدند.

سرپرست سازمان اورژانس کشور همچنین از حادثه دیگری برای زائران اربعین خبر داد و گفت: ساعت 16:45 دقیقه امروز یک دستگاه خودرو پژو که آن هم حامل زائران اربعین بود در محور ماهیدشت ـ اسلام‌آباد منحرف شد که در پی این حادثه سه نفر مصدوم شدند. این افراد به بیمارستان طالقانی کرمانشاه منتقل شدند.
 
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
الی گشت