صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شکار گراز در سردشت دو قربانی گرفت

بامداد امروز در روستای گویزیله از توابع شهر میرآباد سردشت در جریان شکار گراز دو نفر از ساکنین این روستا جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۷۴۵۶۲۲
| |
7991 بازدید
|
۱
بامداد امروز در روستای گویزیله از توابع شهر میرآباد سردشت در جریان شکار گراز دو نفر از ساکنین این روستا جان خود را از دست دادند.

به گزارش ایلنا، بامداد امروز در روستای گویزیله از توابع شهر میرآباد سردشت در جریان شکار گراز دو نفر از ساکنین این روستا جان خود را از دست دادند.

 فرماندهی انتظامی سردشت گفت: چند نفر از اهالی روستای گویزیله به شکار گراز رفته که به دو دسته تقسیم شده و هنگام سنگر گرفتن برای شکار گراز دسته اول با توجه این که صدای خش خش پا به گوششان می رسد به خیال اینکه  گراز هستند، با اسلحه شکاری ته پر (تاپر) تیراندازی کرده و سپس متوجه می شوند رفقای خود را مورد هدف قرار داده اند.

 سرهنگ علیزاده افزود: در این تیراندازی دو نفر به نام‌های رحمان-م و ادریس_م جان خود را از دست دادند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
سعيد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۸
اينم آخر عاقبت شكار. اميد است درس عبرتي براي ساير شكارچيان باشد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟