مواد لازم:1.13 کیلوگرم فیله سالمون بدون پوست و بدون استخواندو عدد تخم مرغ هم زده شدهدو سوم پیمانه جعفری خوردشده یک چهارم پیمانه پیازچه خورد شدهدو قاشق غذاخوری آب لیموی تازهیک دوم پیمانه پودر سوخارییک قاشق غذاخوری چاشنی غذای دریایی نصف قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری فلفل سیاهیک دوم پیمانه ماست2 قاشق غذاخوری مایونز کم چربدو قاشق غذاخوری جعفری ریز خورد شدهدو قاشق غذاخوری پیازچه ریز خورد شده یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه یک هشتم قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه دو قاشق غذاخوری روغن زیتونهشت عدد نان بریوش نصف شده و تست شدهدو پیمانه شابانک تازه