صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
راجرز:

شرط بقاي بلاتر جريمه هانري است

هندبالي كه هانري به نمايش گذاشت مسبب آبروريزي در فوتبال بود و اگر چنين بازيكناني جريمه نشوند اطمينان دارم از اين دست صحنه ها باز هم تكرار خواهد شد.
کد خبر: ۷۴۴۲۴
| |
1732 بازدید

از ديد مارتين راجرز يكي از راهكارهاي فرار از بحران در فيفا جريمه سنگين تيه‌ري هانري است.

به گزارش فارس، مارتين راجرز نويسنده معتبر بخش ورزشي سايت ياهو، روزنامه‌هاي گاردين و سان لندن همچنين تحليلگر فوتبال در شبكه ملي ورزش آمريكا در گفت‌وگوي كوتاه تلفني با فارس و در پاسخ به اين سئوال كه چه راهكاري براي فيفا وجود دارد تا از بحران پيش آمده در بازي هايي مثل فرانسه و ايرلند يا مصر و الجزاير خارج شود گفت: شرط بقاي بلاتر، جريمه هانري است. بلاتر نيازمند رخ دادن يك اتفاق مثبت در فيفا است تا چهره‌اش باز هم مثبت و مفيد تبليغ شود.

وي افزود: هندبالي كه هانري به نمايش گذاشت مسبب آبروريزي در فوتبال بود و اگر چنين بازيكناني جريمه نشوند اطمينان دارم از اين دست صحنه ها باز هم تكرار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...