صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

روسیه دو موشک قاره پیما آزمایش کرد

کد خبر: ۷۴۱۹۶۷
| |
3432 بازدید
روسیه دو موشک قاره پیما آزمایش کردروسیه دو موشک قاره پیما و چند فروند موشک بالدار (با بمب افکن های راهبردی) آزمایش کرد.

به گزارش ایرنا، وزارت دفاع روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد: نیروهای مسلح این کشور (زمینی، هوایی و دریایی و قوای هسته ای) امروز یک آزمایش بزرگ انجام دادند.
 
هدف این رزمایش از پیش اعلام نشده، آزمایش آمادگی نیروهای موشکی روسیه بود که سپر هسته ای این کشور با نقش بازدارندگی را تشکیل می دهند.
 
خبرگزاری اینترفاکس به نقل از یک مقام وزارت دفاع روسیه نوشت: نیروی موشک های راهبردی روسیه امروز یک فروند موشک قاره پیمای توپول را از پایگاه فضایی نظامی پلستسک (در شمال غرب روسیه) پرتاب کرد.
 
این موشک به میدان نظامی کورا در شبه جزیره کامچاتکا در نزدیکی بخش کلیوچی اصابت کرد.
امروز همچنین یک موشک قاره پیمای دیگر از یک زیردریایی اتمی روسیه در دریای بارنتز در شمال غرب این کشور به میدان نظامی کورا در کامچاتکا پرتاب شد که به هدف فرضی اصابت کرد.
 
بمب افکن های دورپرواز توپولف-160، توپولف-95ام.اس و توپولف-22 ام 3 نیز از چند فرودگاه روسیه به پرواز درآمده و با موشک های بالدار اهداف تعیین شده در میدان های نظامی کورا، پمبوی، کومی، ترکتا و محدوده ای نظامی در قزاقستان را هدف قرار دادند.
 
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات