حکم پرونده هم‌دستان «بابک زنجانی» صادر شد

کد خبر: ۷۴۱۵۶۲
| |
7435 بازدید

رییس کل دادگستری استان تهران از صدور حکم در پرونده شرکای بابک زنجانی خبر داد.

غلامحسین اسماعیلی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: دادگاه در این مدت تلاش کرد تا حکم پرونده را صادر کند، اکنون این کار انجام شده و متن حکم طولانی است.

وی افزود: متن حکم صادره در مرحله تایپ است. فکر می کنم تا هفته آینده حکم به متهمان و وکلای آنها ابلاغ شود.

بر اساس این گزارش، پس از نقض حکم متهمان ردیف دوم و سوم پرونده موسوم به فساد نفتی از سوی دیوان عالی کشور و ارجاع آن به شعبه 28 دادگاه انقلاب، 15 جلسه رسیدگی به این پرونده در شعبه مذکور و به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد.

 پس از پایان پانزدهمین جلسه دادگاه دو متهم پرونده موسوم به فساد نفتی در روز دوشنبه هفته گذشته 24 مهرماه، قاضی مقیسه رییس شعبه 28 دادگاه انقلاب در جمع خبرنگاران گفت: امروز پانزدهمین جلسه رسیدگی به اتهامات شرکای بابک زنجانی بود و وکلا  لایحه‌های خود را ارائه دادند و اگر مطلب و توضیحاتی نداشته باشند، مطابق ماده 307 قانون آیین دادرسی کیفری اقدام به صدور حکم خواهد شد و  پس از اعلام ختم رسیدگی به پرونده و مشورت با قضات پرونده، ظرف یک هفته مطابق قانون حکم صادر می شود و حکم صادره ظرف 20 روز قابل فرجام خواهی است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت