بغداد: هیچ کس حق دخالت در امور عراق را ندارد

یک منبع نزدیک به نخست وزیر عراق ضمن تعجب از اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا درباره حشد شعبی تاکید کرد: هیچ گروهی نباید در امور داخلی ما مداخله کند.
کد خبر: ۷۴۰۹۹۸
| |
2950 بازدید

یک منبع نزدیک به نخست وزیر عراق ضمن تعجب از اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا درباره حشد شعبی تاکید کرد: هیچ گروهی نباید در امور داخلی ما مداخله کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از المیادین، یک منبع در دفتر اطلاع‌رسانی حیدر العبادی، نخست وزیر عراق ضمن ابراز تعجب از اظهارات رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا درباره حشد شعبی در بیانیه‌ای تاکید کرد: هیچ گروهی نباید در امور داخلی ما مداخله کند.

این منبع همچنین تاکید کرد که افراد مبارز در حشد شعبی همان عراقی‌هایی هستند که برای دفاع از کشور و ملت عراقی جان‌فشانی کرده‌اند و آن‌ها طبق قانون نسبت به رهبری عراق متواضع و فروتن هستند.

به گفته منبع مذکور، هیچ نیروی مبارز خارجی در عراق وجود ندارد.

منبع مذکور همچنین اعلام کرد: نیروهای ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در عراق یا هر کشور دیگری حضور دارند در حالی که تعداد مشخصی از آن‌ها برای اهداف آموزشی و ارائه حمایت لجستیکی و هوایی در عراق حضور دارند نه برای جنگ در خاک این کشور.

این منبع همچنین تاکید کرد: ما نسبت به اظهارات اخیر رکس تیلرسون در خصوص نیروهای حشد شعبی متعجب شدیم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت