صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تهدیدقاضی فدراسیون فوتبال علیه قلیانی ها

کد خبر: ۷۳۹۰۶۴
| |
4614 بازدید
|
۲
رئیس کمیته اخلاق می گوید قطعا با بازیکنانی که قلیان می کشند برخورد خواهد کرد.

 به گزارش تابناک ورزشی، مرتضی تورک اظهار کرد: رفتارهایی مانند کشیدن قلیان، استعمال دخانیات و مواد مخدر، چاقوکشی که توسط اراذل و اوباش، مجرمان و زندانیان خطرناک مشاهده می‌شود به هیچ عنوان در شان و زیبنده بازیکنان حرفه‌ای فوتبال نیست.

وی افزود: بنابراین به بازیکنان فوتبال و اهالی ورزش توصیه می‌کنم از این قبیل رفتار و شب زنده‌داری‌ها در قهوه‌خانه‌ها و پاتوق‌هایی که دام شیطان است، پرهیز کنند. رفتار غیر حرفه‌ای نظیر استعمال قلیان و مواد مخدر به دور از شان یک فوتبالیست حرفه‌ای است و در فوتبال کشور به هیچ وجه جایگاهی ندارد و در صورت مشاهده این گونه رفتارهای خلاف و غیر حرفه‌ای، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال بدون هر گونه مماشات، به شدت با خاطیان برخورد کرده و  محرومیت‌های سنگینی را اعمال خواهد کرد.

همچنین عارف آغاسی، مدافع تراکتورسازی امروز به خاطر درگیری هفته گذشته با مهدی کیانی با دست بانداژ شده در کمیته اخلاق فدراسیون حاضر شد و مورد تحقیق قرار گرفت. مهدی کیانی هم که ضارب آغاسی است روز سه‌شنبه در کمیته اخلاق حاضر خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ali
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۴
ایکاش انقدر که به مردم و ورزشکارها بند میکنید به نمایندگان مجلس هم که احساس میکنند خان هستند بند میکردید .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۴
این خبر شما همه اش توهین و افترا بود
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟