تهدیدقاضی فدراسیون فوتبال علیه قلیانی ها

کد خبر: ۷۳۹۰۶۴
| |
4653 بازدید
|
۲
رئیس کمیته اخلاق می گوید قطعا با بازیکنانی که قلیان می کشند برخورد خواهد کرد.

 به گزارش تابناک ورزشی، مرتضی تورک اظهار کرد: رفتارهایی مانند کشیدن قلیان، استعمال دخانیات و مواد مخدر، چاقوکشی که توسط اراذل و اوباش، مجرمان و زندانیان خطرناک مشاهده می‌شود به هیچ عنوان در شان و زیبنده بازیکنان حرفه‌ای فوتبال نیست.

وی افزود: بنابراین به بازیکنان فوتبال و اهالی ورزش توصیه می‌کنم از این قبیل رفتار و شب زنده‌داری‌ها در قهوه‌خانه‌ها و پاتوق‌هایی که دام شیطان است، پرهیز کنند. رفتار غیر حرفه‌ای نظیر استعمال قلیان و مواد مخدر به دور از شان یک فوتبالیست حرفه‌ای است و در فوتبال کشور به هیچ وجه جایگاهی ندارد و در صورت مشاهده این گونه رفتارهای خلاف و غیر حرفه‌ای، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال بدون هر گونه مماشات، به شدت با خاطیان برخورد کرده و  محرومیت‌های سنگینی را اعمال خواهد کرد.

همچنین عارف آغاسی، مدافع تراکتورسازی امروز به خاطر درگیری هفته گذشته با مهدی کیانی با دست بانداژ شده در کمیته اخلاق فدراسیون حاضر شد و مورد تحقیق قرار گرفت. مهدی کیانی هم که ضارب آغاسی است روز سه‌شنبه در کمیته اخلاق حاضر خواهد شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۴
ایکاش انقدر که به مردم و ورزشکارها بند میکنید به نمایندگان مجلس هم که احساس میکنند خان هستند بند میکردید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۴
این خبر شما همه اش توهین و افترا بود
وب گردی