وزارت نفت اصلاح قرارداد کرسنت را پذيرفت
رئيس ديوان محاسبات کشور، گزارش رسيدگي اين ديوان به خريد سکه توسط دستگاههاي دولتي، قرارداد کرسنت، سفرهاي خارجي و دارو را تشريح کرد.
محمدرضا رحيمي در گفتوگو با مهر با بيان اينکه ديوان محاسبات کشور به 31 پرونده به صورت خاص رسيدگي کرده است، يکي از اين پروندهها را مربوط به خريد سکه توسط دستگاههاي دولتي اعلام کرد.
رحيمي ادامه داد: عموم دستگاههاي اجرايي و دولتي در سراسر کشور، نسبت به تهيه سکه اقدام ميکنند، به عبارت ديگر، فرضا فردي در يک رشته قهرمان و يا در کنکور نفر اول ميشود، دستگاههايي هستند که به اين افراد هدايايي ميدهند که البته اين امر در چهارچوب قانون است.
گزارش سفرهاي خارجي و دارو
وي با بيان اينکه، کار اصلي ديوان محاسبات کشور، رسيدگي به تفريغ بودجه است، افزود: با اين وجود ديوان در بخشهاي گوناگون، گزارشهايي را تهيه کرده است که يکي از آنها درباره سفرهاي خارجي و همچنين دارو بود.
قرارداد کرسنت
رئيس ديوان محاسبات کشور درباره رسيدگي به پرونده قرارداد کرسنت (صادرات گاز ايران به امارات) گفت: اشکالات اين قرارداد را مدتها پيش به مسئولان منعکس کرديم. همچنين مرکز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي بين ديوان محاسبات و وزارت نفت داوري و نظر خود را اعلام کرد.
وي با تأکيد بر اينکه خدمت ديوان محاسبات کشور توقف اجراي اين قرارداد بود تا خسارت هنگفتي به اقتصاد کشور تحميل نشود، تصريح کرد: هماکنون مذاکرات براي اصلاح قرارداد در حال انجام است.


