افت بهای آتی سکه همسو با بازار نقدی/ بزرگترین تهدید علیه قیمت طلا

روز گذشته بهای سکه در ۵ سررسید آتی روندی منفی را تجربه کرد. به این ترتیب سکه در قرارداد تحویل آبان ماه افت ۱.۱۴ درصدی را تجربه کرد و با رقم یک میلیون و ۳۲۲ هزار تومان داد و ستد شد. در همین حال قراداد آتی سکه سررسید دی ماه نیز با رقم یک میلیون و ۳۵۶ هزار تومان دادوستد شد که ۱.۱۶ درصد افت داشت.
کد خبر: ۷۳۸۸۸۴
|
۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۸ 15 October 2017
|
4906 بازدید
حجم و ارزش معاملات آتی سکه روز گذشته در بورس کالای ایران به ۲۱ هزار و ۸۵۵ قرارداد و ارزش معاملات نیز به ۳ هزار و ۲۰۹ میلیارد ریال رسید.

به گزارش تابناک اقتصادی، روز گذشته در بازار نقدی طلا، با وجود افزایش قیمت جهانی طلا و اینکه قیمت آن با ۵۰ سنت افزایش به یک هزار و ۳۰۴ دلار و ۳۰ سنت رسیده بود، در بازار داخلی ایران هر گرم طلای ۱۸ عیار ۹۷۰۰ ریال کاهش یافت و به یک میلیون و ۲۴۲ هزار و ۵۰ ریال رسید.

در معاملات روز گذشته قیمت سکه تمام طرح جدید ۷۲ هزار ریال ریزش داشت و به ۱۳ میلیون و ۱۸۲ هزار ریال رسید و سکه بهار آزادی طرح قدیم با ۶۰ هزار ریال افت ۱۲ میلیون ۶۸۰ هزار ریال عرضه شد.

همچنین نیم سکه و ربع سکه هرکدام ۲۰ هزار ریال کاهش قیمت تجربه کردند و به ترتیب ۶ میلیون و ۶۴۰ هزار ریال و ۳ میلیون و ۸۴۰ هزار ریال فروخته شدند. سکه گرمی نیز با ثبت ۱۰ هزار ریال کاهش به ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار ریال رسید.

در همین حال روز گذشته بهای سکه در ۵ سررسید آتی روندی منفی را تجربه کرد. به این ترتیب سکه در قرارداد تحویل آبان ماه افت ۱.۱۴ درصدی را تجربه کرد و با رقم یک میلیون و ۳۲۲ هزار تومان داد و ستد شد. در همین حال قراداد آتی سکه سررسید دی ماه نیز با رقم یک میلیون و ۳۵۶ هزار تومان دادوستد شد که ۱.۱۶ درصد افت داشت.

از سوی دیگر سکه تحویل اسفند ماه با رقم یک میلیون و ۳۹۲ هزارتومان مورد معامله قرار گرفت که ۱.۱۳ درصد افت داشت. همچنین قرارداد آتی سکه تحویل اردیبهشت ماه سال ۹۷ با ۱.۱۸ درصد افت با رقم یک میلیون و ۴۳۳ هزارتومان داد و ستد شد.

در آخر سکه در سررسید تیر ماه سال ۹۷ با ۱.۱۹ درصد افت با رقم یک میلیون و ۴۸۰ هزارتومان داد و ستد شد. /بورس کالای ایران

افت بهای آتی سکه همسو با بازار نقدی/ بزرگترین تهدید علیه قیمت طلا

بزرگترین تهدید علیه قیمت طلا

تام کندال تحلیلگر ارشد موسسه سرمایه گذاری آی سی بی سی استاندارد بانک بر این باور است که روند صعودی قیمت طلا در شرایط کنونی ادامه خواهد یافت و اعتماد سرمایه گذاران بین المللی نسبت به بازار طلا احیا شده است.

بر اساس این گزارش وی تاکید کرد: بزرگترین تهدید علیه چشم انداز قیمت طلا، سیاست های سختگیرانه پولی فدرال رزرو آمریکا است.

این استراتژیست ارشد اقتصادی افزود: در عین حال با توجه به نااطمینانی مربوط به سیاست های پولی فدرال رزرو و همین طور پازل حل نشده تورم در اقتصاد آمریکا، قیمت طلا در سال 2018 میلادی با تهدیدات جدی روبرو خواهد بود.

قیمت جهانی طلا در آخرین لحظات مبادلات روز جمعه تحت تاثیر آمارهای ضعیف تورم در آمریکا و اظهارات ترامپ علیه ایران، با افزایش روبرو شده و بار دیگر وارد کانال 1300 دلاری شده است. قیمت طلا در هفته گذشته بیش از 2.2 درصد رشد داشته است. قیمت طلا در 4 هفته گذشته به طور متوالی کاهش یافته بود.

این تحلیلگر بین المللی اظهار داشت: در شرایطی که نرخ تورم آمریکا هنوز به سطح مورد نظر فدرال رزرو نرسیده، به نظر می رسد نرخ بهره واقعی همچنان مثبت است و این مساله می تواند فشار زیادی را بر قیمت طلا وارد کند. به نظر می رسد در صورت افزایش نرخ بهره فدرال رزرو، فشار بر قیمت طلا طی 6 تا 12 ماه آینده بیشتر خواهد شد.

وی تاکید کرد: ادامه روند صعودی ارزش دلار آمریکا نیز می تواند دردسر بزرگی برای طلا باشد. البته در صورتی که نرخ تورم آمریکا طی ماه های آینده افزایش یابد، عملکرد طلا در بازارهای بین المللی بهتر خواهد شد.

کندال به وضعیت تقاضای فیزیکی در هند و چین نیز اشاره کرد و گفت: افزایش تقاضا در بازارهای چین و هند می تواند عامل مثبتی برای قیمت طلا در ماه های آینده باشد. علی رغم رکود صنعت جواهر چین در دو سال گذشته، طلا توانسته است سطح حمایتی 1200 دلاری را حفظ کند. بازار طلا در هند نیز با چالش های سیاست اقتصادی روبرو شده است. به نقل از سایت طلا، پیش بینی می شود قیمت طلا در روزهای آینده تحت تاثیر آمارهای مهم اقتصادی آمریکا منطقه یورو و چین قرار خواهد داشت.


اشتراک گذاری
تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
برچسب منتخب
# حمله موشکی به اسرائیل # سید حسن نصرالله # نمازجمعه تهران # جنگ ایران و اسرائیل # سوخو # اس 400
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با توجه به تسلیح رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو از این رژیم؛ با دستیابی کشورمان به سلاح هسته ای موافقید؟