پارلمان سوریه در نشست اتحادیه جهانی بین‌المجالس شرکت می‌کند

رئیس کمیسیون امور بین الملل شورای فدرال روسیه گفت، یک هیات پارلمانی از سوریه در نشست اتحادیه جهانی بین المجالس که ماه جاری میلادی در سنت پترزبورگ برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.
کد خبر: ۷۳۷۸۹۴
|
۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱ 12 October 2017
|
2002 بازدید
رئیس کمیسیون امور بین الملل شورای فدرال روسیه گفت، یک هیات پارلمانی از سوریه در نشست اتحادیه جهانی بین المجالس که ماه جاری میلادی در سنت پترزبورگ برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیه الیوم، کنستانتین کساچف، رئیس کمیسیون امور بین‌الملل شورای فدرال روسیه گفت: کمیته اتحادیه جهانی بین‌المجالس در مورد سوریه پیشنهاداتی را ارائه کرد که در مورد برگزاری نشست‌هایی با  هیات‌های تمامی کشورهای عضو در حل بحران سوریه است.

او گفت: پیشنهاد برقراری تماس‌های عملیاتی با پارلمان سوریه و همچنین با مخالفان سوری در داخل و خارج کشور و تدارک سفر نمایندگان کمیسیون به سوریه برای مذاکره در مورد اصلاحات سیاسی آینده و امکان مشارکت اتحادیه پارلمانی در کمک به اجرای این اصلاحات، از جمله برنامه‌های اتحادیه بین المجالس است.

صد و سی و هفتمین نشست مجمع اتحادیه بین المجالس که شامل پارلمان‌های 143 کشور جهان می‌شود در 14 الی 18 اکتبر جاری در سنت پترزبورگ برگزار خواهد شد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت