میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احتمال تعلیق خودمختاری منطقه کاتالونیا

کد خبر: ۷۳۶۵۱۰
| |
4146 بازدید
نخست وزیر اسپانیا گفت ممکن است از اختیارات خود برای تعلیق خودمختاری منطقه کاتالونیا استفاده کند.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «ماریانو راخوی» نخست وزیر اسپانیا از احتمال تعلیق خودمختاری منطقه کاتالونیا با استناد به اختیارات قانونی خود خبر داد.

وی گفت ممکن است از اختیارات خود به موجب قانون اساسی این کشور برای تعلیق خودمختاری منطقه کاتالونیا استفاده کند و مانع از جدایی این منطقه از اسپانیا شود.

راخوی این اظهارات را در مصاحبه با روزنامه ال پائیس و در پاسخ به این سوال عنوان کرد که آیا ماده ۱۵۵ قانون اساسی را که به وی اجازه می دهد دولت منطقه ای را برکنار کند و خواستار انتخابات جدید محلی شود، به اجرا می گذارد.

راخوی در پاسخ گفت: من هیچ چیزی را که در قانون باشد مطلقا رد نمی کنم. بهترین حالت این است که راه حل های افراطی اجرایی نشود اما برای این که این مساله رخ ندهد باید اوضاع تغییر کند.

راخوی افزود قصد دارد ۴۰۰۰ نیروی اضافه پلیس را که دولت برای همه پرسی استقلال در روز اول اکتبر به این منطقه فرستاد تا پایان بحران در این منطقه نگاه دارد.

نخست وزیر اسپانیا همچنین میانجی گیری برای حل این بحران را رد کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات