صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزارشي از تسويه حساب خونين داخلي در يك سازمان تروريستي

ادعا شد «فهمان حسين» كه اقدام به مسموميت كارايلان كرده بود و پس از اين واقعه كه به مرگ ده نفر انجاميد، هراسان و دستپاچه شده بود، محمد تاش را كه از او به عنوان مزدور و آدمكش استفاده مي‌كرد، به دست عواملش به قتل رسانده است.
کد خبر: ۷۳۶۵
| |
11733 بازدید
ادعا شد «فهمان حسين» كه اقدام به مسموميت كارايلان كرده بود و پس از اين واقعه كه به مرگ ده نفر انجاميد، هراسان و دستپاچه شده بود، محمد تاش را كه از او به عنوان مزدور و آدمكش استفاده مي‌كرد، به دست عواملش به قتل رسانده است.
 
موج تلاطم داخلي در سازمان تروريستي كه با عمليات برون‌مرزي زميني و هوايي متحمل ضربه سنگيني شده است، همچنان ادامه دارد.

به نوشته روزنامه «مليت» تركيه، هم‌اكنون «فهمان حسين» سوري‌تبار كه مسئول شاخه مسلح سازمان «پ.ك.ك» است، به جنايت‌هاي داخل سازماني عليه مراد كارايلان كه با او وارد كشمكش رهبري شده است، ادامه مي‌دهد.
از سوي ديگر، مرگ مشكوك محمد تاش كه مدتي به اتهام قتل اولاف پالمه، نخست‌وزير سوئد بازداشت بود، مقامات سوئدي را به تحرك درآورد.

بنا بر اطلاعات به دست آمده از واحدهاي امنيتي، ‌فهمان حسين سوري‌تبار با نام مستعار «دكتر باهوز اردال» از سران سازمان تروريستي، «آزاد باتمان» هجده ساله، محافظ خود را که در قتل رمضان توپتاش با نام مستعار «ساري ابراهيم» در آگوست سال 2006 انجام وظيفه كرده بود، ‌به دست يكي از محافظان خود با نام مستعار «باهوز وان» به قتل رساند.

گفته مي‌شود، فهمان حسين كه مراد كارايلان را مسموم كرده و پس از اين واقعه كه به مرگ ده نفر انجاميد، هراسان و دستپاچه شده، محمد تاش را به قتل رسانده و به دنبال آن، آزاد باتمان را كه مرتكب قتل رمضان توپتاش شده بود، به دليل نگراني از به سخن آمدن او به قتل رسانده است.

رمضان توپتاش در كشمكش رهبري بين سران سازمان از جمله جميل باييك، دوران كالكان، مراد كارايلان و فهمان حسين، در كنار مراد كارايلان قرار گرفته و با حمايت آنان به منظور تسويه فهمان حسين و انتصاب به جاي او، به شمال عراق احضار شد. فهمان حسين نيز كه شنيده بود قرار است توپتاش جانشين او شود، رمضان توپتاش را ‌به دست آزاد باتمان كه در آن زمان، شانزده سال داشت، به قتل رساند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟