صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله بازیکن استرالیابه فغانی:اومی‌خواست به سوریه پنالتی بدهد

کد خبر: ۷۳۵۸۸۵
| |
6953 بازدید
|
۱
مهاجم بوخوم آلمان در پی تساوی استرالیا و سوریه از قضاوت داور ایرانی و فدراسیون آسیا انتقاد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، در چارچوب دیدار نخست پلی‌آف مقدماتی جام جهانی 2018 در آسیا، تیم ملی سوریه در مالزی مقابل استرالیا به تساوی یک بر یک دست یافت. گل سوری‌ها توسط السوما از نقطه پنالتی زده شد که به عقیده زردپوشان علیرضا فغانی بر سر این صحنه اشتباه کرده است. 

رابی کروز در مصاحبه با فاکس اسپورت گفت: او فقط پرید و در هوا لمسش کرد و مهاجم حریف به سادگی نیز به زمین فرود آمد. ما می‌دانیم که داور می‌خواست این پنالتی را به آنها بدهد. او تقریبا قبل از اینکه به زمین بیاید سوت را کشید. ما قضاوت این داور را نیز در گذشته دیدیم و می‌دانستیم که چگونه خواهد بود. نتیجه ناامیدکننده‌ای است و ما خودمان را برای دیدار آینده آماده می‌کنیم. 

مربی استرالیایی‌ها نیز اظهار داشت: وقتی یک مرد برای ضربه سر بلند می‌شود و در کنار حریف می‌تواند ضربه سر بزند، من کمی گیج می‌شوم!
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۳
از حق نباید گذشت واقعا پنالتی مشکوکی بود.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار