پاشازاده دربی استقلالی هاراباخت/بردماشینسازی دردربی تبریز
کد خبر: ۷۳۵۶۱۶
| | 4693 بازدید
ماشینسازی تبریز سرانجام موفق شد در دربی تبریز به پیروزی برسد و نساجی در البرز شکست خورد.
به گزارش تابناک ورزشی، هفته هفتم لیگ دسته اول فوتبال از ساعت 15:30 امروز (چهارشنبه) با برگزاری پنج دیدار همزمان پیگیری شد. ماشینسازی موفق شد در دقایق پایانی دربی تبریز، شهرداری این شهر را شکست دهد و نساجی پس از پنج بازی بدون باخت، مقابل اکسین در البرز شکست خورد. این باخت به نوعی غلبه لطیفی بر هم تیمی سابقش در تیم ملی و استقلال یعنی پاشازاده بود.
صبای قم هم با هومن افاضلی شکست خورد تا باز هم طعم پیروزی را نچشد. به نظر می رسد صبایی ها راه سقوط به لیگ دسته دوم را در پیش گرفته اند.
دیدار ملوان بندر انزلی و مس رفسنجان هم که قرار بود همزمان با این بازیها برگزار شود، به علت آب گرفتگی زمین ورزشگاه تختی انزلی، به ساعت 15:30 فردا موکول شد.دیدار گلگهر سیرجان - بادران از ساعت 16 و شهرداری ماهشهر - مس کرمان از ساعت 16:30 آغاز شده است.
نتایج این دیدارها به شرح زیر است:
شهرداری تبریز صفر - ماشینسازی تبریز یک
گل: حامد پاکدل (86 - پنالتی) برای ماشینسازی
آلومینیوم اراک صفر- فجرسپاسی شیراز صفر
خونهبهخونه بابل 3 - ایرانجوان بوشهر یک
گلها: محمد قاسمینژاد (45)، سجاد مشکلپور (76) و روحالله باقری (89) برای خونهبهخونه و اویس کردجهان (3 + 90 - پنالتی) برای ایرانجوان
اکسین البرز یک - نساجی قائمشهر صفر
گل: شاهین شفیعی (30) برای اکسین
برق جدید شیراز 2- صبای قم یک
گلها: مجید جلالیفر (16) و حمید نوری (82) برای برق جدید و امید ابوالحسنی (40) برای صبا
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


